Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Diós-gránátalmás-petrezselymes csirkesaláta bulgurral

0
20 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

60 dkg
csirkecombfilé
40 dkg
bulgur
20 dkg
dió
2 nagy
gránátalma
1 csokor
petrezselyem
4 ek
olívaolaj
1 csipet
1 csipet
feketebors

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
1080.46 kcal
Fehérje
56.89 g
Szénhidrát
106.44 g
Telített zsírok
5.77 g
Zsír
53.24 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

20 perc
1. lépés
2 perc
A felkockázott csirkehúst elkeverjük az olívaolajjal és a MAGGI Grill fűszerkeverékkel.
2. lépés
5 perc
A diót száraz serpenyőben kevergetve megpirítjuk.
3. lépés
2 perc
A gránátalmát felvágjuk, a magokat kanállal kikaparjuk.
4. lépés
5 perc
A bulgurt a csomagoláson lévő utasítás szerint enyhén sós vízben megfőzzük.
5. lépés
4 perc
A csirkét nagy lángon hirtelen kisütjük.
6. lépés
2 perc
Minden hozzávalót elkeverünk, ízlés szerint adunk hozzá borsot, ha szükséges még sózhatjuk, és már tálalhatjuk is a tartalmas salátát.
Diós-gránátalmás-petrezselymes csirkesaláta bulgurral

1. lépés 6

A felkockázott csirkehúst elkeverjük az olívaolajjal és a MAGGI Grill fűszerkeverékkel.

Diós-gránátalmás-petrezselymes csirkesaláta bulgurral

2. lépés 6

A diót száraz serpenyőben kevergetve megpirítjuk.

Diós-gránátalmás-petrezselymes csirkesaláta bulgurral

3. lépés 6

A gránátalmát felvágjuk, a magokat kanállal kikaparjuk.

Diós-gránátalmás-petrezselymes csirkesaláta bulgurral

4. lépés 6

A bulgurt a csomagoláson lévő utasítás szerint enyhén sós vízben megfőzzük.

Diós-gránátalmás-petrezselymes csirkesaláta bulgurral

5. lépés 6

A csirkét nagy lángon hirtelen kisütjük.

Diós-gránátalmás-petrezselymes csirkesaláta bulgurral

6. lépés 6

Minden hozzávalót elkeverünk, ízlés szerint adunk hozzá borsot, ha szükséges még sózhatjuk, és már tálalhatjuk is a tartalmas salátát.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév