Diós-gránátalmás-petrezselymes csirkesaláta bulgurral
20perc
Könnyű
Ez a „saláta” igazán kiadós, ezért bátran hívhatunk hozzá vendégeket is: a dió komoly kalóriatartalommal bír benne és a hús mellé „rejtettünk” a tulajdonképpeni köretet, a bulgurt is.
1
tasak
60
dkg
csirkecombfilé
40
dkg
bulgur
20
dkg
dió
2
nagy
gránátalma
1
csokor
petrezselyem
4
ek
olívaolaj
1
csipet
só
1
csipet
feketebors
.
Tápértékek megjelenítése
Energia
1080.46 kcal
Szénhidrát
106.44 g
Fehérje
56.89 g
Zsír
53.24 g
Telített zsírok
5.77 g
Adagonkénti információk
Elkészítés
20 perc
1. lépés
2 perc
A felkockázott csirkehúst elkeverjük az olívaolajjal és a MAGGI Grill fűszerkeverékkel.
2. lépés
5 perc
A diót száraz serpenyőben kevergetve megpirítjuk.
3. lépés
2 perc
A gránátalmát felvágjuk, a magokat kanállal kikaparjuk.
4. lépés
5 perc
A bulgurt a csomagoláson lévő utasítás szerint enyhén sós vízben megfőzzük.
5. lépés
4 perc
A csirkét nagy lángon hirtelen kisütjük.
6. lépés
2 perc
Minden hozzávalót elkeverünk, ízlés szerint adunk hozzá borsot, ha szükséges még sózhatjuk, és már tálalhatjuk is a tartalmas salátát.
Hozzászólások 0