Tudjuk, hogy mindig finom ételt szeretnél készíteni. Azt is tudjuk, hogy amennyire színes a gasztronómia világa, néha annyira nehéz eligazodni benne.  Nincs két ugyanolyan helyzet, ízlés, elvárás és nem áll mindig rendelkezésre végtelen mennyiségű idő sem.

A Magginak mindig van számodra ötlete, bármilyen helyzetről is legyen szó.

Ha elfoglalt vagy, akkor segítünk, hogy pillanatok alatt elkészülj. Ha fel akarod dobni a megszokott fogásokat, akkor az új termékekkel, receptjeinkkel megteheted. Ha ötletre van szükséged, mert rajtad kívül senki nem találja ki a családban, hogy mi legyen az ebéd akkor, a receptgyűjteményünk áll rendelkezésedre.

Maggirol_Cikk1_Header2021

Tudjuk, milyen nagy kihívás a családnak főzni mindennap, estére összedobni valami gyors, finom meleg ételt, de azt is, milyen vendégül látni egy nagy baráti társaságot vagy a rokonságot. Ott vagyunk veled akkor is, amikor egy romantikus vacsorával szeretnéd meglepni azt, akit szeretsz.

Segítünk kísérletezni is vagy egy-egy különlegesebb receptet kipróbálni a biztos siker megnyugtató érzésével párosítva akkor is, ha most ismerkedsz a főzéssel és akkor is, ha már rutinosan nyúlsz a fakanál után.

Maggi_Cikk2_Header2021

Igyekszünk megfelelni a legváltozatosabb ízléseknek is. A hagyományos konyha híve vagy? Válaszd a megszokott, házias ízeinket. Érdekel a nemzetközi konyha? Próbáld ki azokat a termékeinket, amelyeket a világ különböző tájairól származó ételek inspiráltak. A húsevők mellett pedig azokra is gondolunk, akik húsmentes, BIO vagy a flexitáriánus étrendbe illő termékeket keresnek.

Bármilyen élethelyzetről van szó, a Maggi mindig abban segít, amire szükséged van.

Mert a Magginál mindenkinek van ötletünk. Neked is.

Fedezd fel a Maggi-t!

Ismerd meg széles termékkínálatunkat, amelyhez változatos recepteket ajánlunk.
Maggi_Tortelenem_Header_2021

Ismerd meg a Maggi történetét

Kíváncsi vagy honnan ered valójában a MAGGI® története?

Kattints a részletekért!