Az édesburgonya néhány éve már a legtöbb nagyobb élelmiszerüzletben elérhető: magas vitamin- és ásványianyag-tartalma, alacsony koleszterintartalma miatt érdemes beilleszteni az étrendünkbe. Sárgarépával párosítva kiváló krémlevest készíthetünk belőle, a csípős ízesítés pedig eredeti származási helyére, a trópusokra jellemző ízvilágot varázsol a tányérunkra.
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A forró vajra dobjuk a felkarikázott zöldségeket, átkeverjük, sózzuk és lefedve 3-4 percig pároljuk.
2. lépés
20 perc
Felöntjük a vízzel, hozzáadjuk a MAGGI Tyúkhúsleveskockát, és az ízlés szerinti mennyiségű csilipelyhet, felforraljuk és a forrástól számított 10-12 percig főzzük.
3. lépés
5 perc
Kevés tejszínnel turmixoljuk, ízlés szerint még picit sózzuk.
4. lépés
5 perc
Pirított barnakenyér kockákkal és szezámmaggal szórva tálaljuk.
1. lépés
4
A forró vajra dobjuk a felkarikázott zöldségeket, átkeverjük, sózzuk és lefedve 3-4 percig pároljuk.
2. lépés
4
Felöntjük a vízzel, hozzáadjuk a MAGGI Tyúkhúsleveskockát, és az ízlés szerinti mennyiségű csilipelyhet, felforraljuk és a forrástól számított 10-12 percig főzzük.
3. lépés
4
Kevés tejszínnel turmixoljuk, ízlés szerint még picit sózzuk.
4. lépés
4
Pirított barnakenyér kockákkal és szezámmaggal szórva tálaljuk.