Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Házias levesalapok

Az ízekkel teli alapléhez sok idő kell. Azért, hogy ezt az időt az igazán fontos dolgokra fordíthasd, elhoztuk neked a Maggi Házias levesalapokat. Az alacsony lángon, gyöngyözve főtt csirkéből, marhából vagy zöldségből készült házias levesalapok, gazdag, intenzív ízt adnak a legkülönfélébb fogásoknak, legyen szó levesekről, sültekről, mártásokról, de igazán finom rizotto és húsmentes ételek is készíthetők a segítségükkel. Lássuk a termékeket!

Népszerű kedvencek megújult külsővel

Fontos számodra, hogy ízletes, könnyen és gyorsan elkészíthető ételeket tehess az asztalra, de a természetes összetevőket is keresed? A Maggi alapokat neked ajánljuk: húsz perc alatt elkészítheted velük az ebédet vagy a vacsorát! A megújult csomagolású Maggi alapok választéka tízféle étel elkészítését teszi könnyebbé számodra.

Környezetvédelmi törekvéseink

Mindennapi életünk során számos termékkel találkozunk, melyek sokszor többféle csomagolóanyagot is tartalmaznak. A MAGGI elkötelezett a hulladékcsökkentés iránt. 2021-ben MAGGI alapjaink a korábbi csomagolástól eltérően, megújult külsővel kerülnek a boltok polcaira, a környezet védelméért kevesebb csomagolóanyag felhasználásával.

Olasz étterem a konyhádban

Igazi, hamisítatlan olasz tésztára vágysz? Akkor a MAGGI Trattoría a Casa termékcsalád a tökéletes választás számodra. A segítségükkel 15 perc alatt igazi, ínycsiklandó olasz fogást varázsolhatsz az asztalra.

Rizottó, ahogy még sosem próbáltad

Van egy jó hírünk! Igazi újdonsággal jelentkezünk, carnaroli rizsből készült rizottóval bővítjük a termékportfóliónkat.

Napérlelte, természetes ízek

Tudtad, hogy Maggi üveges szószaink alapja a szabadföldön termesztett, napérlelete paradicsom, amelyet gondosan fűszereztünk és üvegekbe töltöttünk, hogy megőrizzük a friss paradicsomos ízvilágot? Így most csak arra várnak, hogy egy mozdulattal kinyisd őket! Minden ízünk egy-egy önálló világ, ráadásul 4 adagra elegendő kiszerelésben, így az egész család számára tápláló és izgalmas fogásokat készíthetsz.  
Maggi_uj_weboldal_NEWS_OV_Full_teaser

Inspiráció a MAGGI-tól

Keresgélj cikkeink között és gazdagodj hasznos tippekkel és ötletekkel.

Tovább a tartalomért