Táplálkozási tippek
-
Tálalási tipp!
Tálald friss zöldségekkel, például rukkolával vagy jégsalátával!
A kiegyensúlyozott vagy változatos étkezés magában foglalja a kulcsfontosságú tápanyagokat és alapvető élelmiszer csoportokat, mint például zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék.
A MyMenu IQ™ létrehoz egy táplálkozási pontszámot, figyelembe véve a menü energia- és tápanyagtartalmát a táplálkozási ajánlásoknak megfelelően, egy átlagos felnőtt napi 2000 kcal-ás étrendje alapján.
MyMenu IQ™ útmutatást ad ahhoz, hogy te minél egészségtudatosabb ételkombinációt válassz egy 0-tól 100 pontig terjedő skálán, a főétkezésre összpontosítva.
Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Hámozzuk meg a burgonyát, és vágjuk vékony, kb. 3-4 mm vastag szeletekre. A kolbászt vágjuk félholdakra, a hagymát pedig hámozzuk meg, és szeleteljük félbe. Ha a hagymát felszeleteltük, tegyük egy serpenyő forró olajba, és pirítsuk meg.
Kenjünk ki egy tűzálló tálat, és felváltva rakjuk bele a rétegeket – először a burgonyát, majd a hagymát, végül a kolbászt, és kezdjük elölről, amíg el nem fogy.
Adjuk hozzá a Maggi Tepsis-húsos burgonya alapot 200 ml hideg vízhez és 100 ml 12%-os tejszínhez, majd alaposan keverjük össze. és öntsük a keveréket a burgonyára. Reszeljük le a sajtot, és szórjuk a tetejére.
Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra, fedjük le alufóliával, tegyük a tálat a sütőbe, és süssük 50 percig.
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!
.
Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.
Elküldöm
Hozzászólások 0