Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Leveles tésztába töltött sáfrányos rizottó csirkével és zöldborsóval

0
50 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 fej
vöröshagyma
2.5 dkg
vaj
2 ek
olaj
7 dl
víz
20 dkg
csirkemell
10 dkg
zöldborsó
10 dkg
zöldborsó
1 csomag
leveles tészta

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
692.22 kcal
Fehérje
21.43 g
Szénhidrát
60.87 g
Telített zsírok
11.23 g
Zsír
40.28 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

50 perc
1. lépés
5 perc
A MAGGI Rizottót az alábbiak szerint elkészítjük: Az összevágott hagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk.
2. lépés
1 perc
Hozzáadjuk a rizst és 30 másodpercig folyamatos kevergetés közben összepirítjuk a hagymával.
3. lépés
15 perc
Hozzáadunk 700 ml hideg vizet, a szószos tasak tartalmát, összekeverjük és felforraljuk. Kevergetés mellett, közepes lángon főzzük 15 percig
4. lépés
4 perc
Ezután levesszük a tűzről, hozzáadjuk a vajat a felkockázott csirkemellet, a 10 dkg zöldborsót és alaposan összekeverjük.
5. lépés
5 perc
Leveles tésztába töltjük, és a tetejét vízzel kikevert tojássárgájával lekenjük.
6. lépés
15 perc
Sütőben 220 fokon körülbelül 15-20 perc alatt készre sütjük.
7. lépés
3 perc
A zöldborsópüréhez 10 dkg zöldborsót leforrázzuk, és annyi vízzel pürésítjük, amennyit felvesz. Sóval és borssal ízesítjük.
8. lépés
2 perc
Az elkészült rétest 2-3 centis szeletekre vágjuk és a mártással együtt tálaljuk.
Leveles tésztába töltött sáfrányos rizottó csirkével és zöldborsóval

1. lépés 8

A MAGGI Rizottót az alábbiak szerint elkészítjük: Az összevágott hagymát kevés olajon üvegesre pirítjuk.

Leveles tésztába töltött sáfrányos rizottó csirkével és zöldborsóval

2. lépés 8

Hozzáadjuk a rizst és 30 másodpercig folyamatos kevergetés közben összepirítjuk a hagymával.

Leveles tésztába töltött sáfrányos rizottó csirkével és zöldborsóval

3. lépés 8

Hozzáadunk 700 ml hideg vizet, a szószos tasak tartalmát, összekeverjük és felforraljuk. Kevergetés mellett, közepes lángon főzzük 15 percig

Leveles tésztába töltött sáfrányos rizottó csirkével és zöldborsóval

4. lépés 8

Ezután levesszük a tűzről, hozzáadjuk a vajat a felkockázott csirkemellet, a 10 dkg zöldborsót és alaposan összekeverjük.

Leveles tésztába töltött sáfrányos rizottó csirkével és zöldborsóval

5. lépés 8

Leveles tésztába töltjük, és a tetejét vízzel kikevert tojássárgájával lekenjük.

Leveles tésztába töltött sáfrányos rizottó csirkével és zöldborsóval

6. lépés 8

Sütőben 220 fokon körülbelül 15-20 perc alatt készre sütjük.

Leveles tésztába töltött sáfrányos rizottó csirkével és zöldborsóval

7. lépés 8

A zöldborsópüréhez 10 dkg zöldborsót leforrázzuk, és annyi vízzel pürésítjük, amennyit felvesz. Sóval és borssal ízesítjük.

Leveles tésztába töltött sáfrányos rizottó csirkével és zöldborsóval

8. lépés 8

Az elkészült rétest 2-3 centis szeletekre vágjuk és a mártással együtt tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév