Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mexikói salsa tortillával

Kezdjük is rögtön egy klasszikussal! Friss paradicsom, néhány karakteres íz és jó sok aprítás kell ahhoz, hogy ezt a pikáns mártogatóst otthon elkészítsd. Tortilla mellé, de akár sült húsokhoz is passzol.

Házi ketchup

Aki próbálta már a házi ketchupot, az nagy valószínűséggel soha többé nem is akar másba tunkolni. Az igazi trükk, hogy bolognai alapot is használhatsz hozzá, így az ízesítéssel biztosan nem lesz gondod!

Egyszerű sajtfondü

Ha már a paradicsomos salsa megvolt, akkor a sajtszósz sem hiányozhat a tortilla mellől. Pirított kenyérkockákat, virslit és friss zöldségeket is mártogatsz bele, valamint jó kísérője lehet egy-egy pohár fehér bornak vagy sörnek is.

Fokhagymás-brokkolis mártogatós

Olyan, akár egy ízletes guacamole, csak ezt elkészítheted hazai, egyszerűbb és rostban gazdagabb alapanyagból, brokkoliból is. Még tovább fokozhatod az ízeket, ha natúr krémsajt helyett mondjuk zöldfűszeres verzióval dolgozol.

Grillfűszeres paprikakrém

A grillezett paprika egy igazi csodafegyver! Jó édesre, krémesen puhára fő, amiből aztán készülhet saláta, krém, mártogatós vagy akár lecsó is. Nem kell megijedni, egészen addig kell sütni a paprikákat, amíg kívül jó feketére, szinte szenesre nem pirul, mert csak így lehet szépen lehúzni a héját.