Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sajtos, bazsalikomos burgonyafőzelék

0
45 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 kg
burgonya
1 l
víz
100 g
sonka
50 g
bacon
5 g
friss bazsalikom
2 dl
natúr joghurt
2 ág
petrezselyem
1 csipet

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
48.82 g
Energia
321.45 kcal
Fehérje
12.17 g
Telített zsírok
3.32 g
Zsír
8.95 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

45 perc
1. lépés
20 perc
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük.
2. lépés
1 perc
A burgonyát leszűrjük.
3. lépés
14 perc
A főzővízből 2 decit összeturmixolunk a joghurttal és a sajtszósz alappal, majd ráöntjük a burgonyára és felforraljuk.
4. lépés
1 perc
Elkeverjük benne a finomra vágott zöldfűszereket.
5. lépés
8 perc
A sonkát és a bacont apró kockákra vágjuk, megpirítjuk.
6. lépés
1 perc
Tálaláskor a főzelékre szórjuk a pirított bacont és sonkát, és néhány bazsalikom levéllel díszítjük.
Sajtos, bazsalikomos burgonyafőzelék

1. lépés 6

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, felkockázzuk, sós vízben megfőzzük.

Sajtos, bazsalikomos burgonyafőzelék

2. lépés 6

A burgonyát leszűrjük.

Sajtos, bazsalikomos burgonyafőzelék

3. lépés 6

A főzővízből 2 decit összeturmixolunk a joghurttal és a sajtszósz alappal, majd ráöntjük a burgonyára és felforraljuk.

Sajtos, bazsalikomos burgonyafőzelék

4. lépés 6

Elkeverjük benne a finomra vágott zöldfűszereket.

Sajtos, bazsalikomos burgonyafőzelék

5. lépés 6

A sonkát és a bacont apró kockákra vágjuk, megpirítjuk.

Sajtos, bazsalikomos burgonyafőzelék

6. lépés 6

Tálaláskor a főzelékre szórjuk a pirított bacont és sonkát, és néhány bazsalikom levéllel díszítjük.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév