Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Balance your meal
My Menu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.
What does it mean?
Room for Balance Improvement
What does it mean?
Now enjoy your meal!
Vissza
Your Selection (1)
Négysajtos, sütőben sült rántott csirkecombok
50 min
Könnyű
recipe hozzáadása
Vissza
51 38.5g / 51%
18 32.3g / 18%
31 52.4g / 31%

The energy content breakdown shows the amount of the macronutrients (i.e. carbohydrate, protein and fat) contained in one serving of the recipe and their relative contribution (in %) to the total energy content of the serving.

What is a balanced menu?

A balanced menu provides a variety of food groups and key nutrients.

MyMenu IQ™ generates a nutritional score, considering the energy content and the nutrients in the menu, and their contribution towards achieving nutritional recommendations as based on a 2,000 kcal daily diet for an average adult.
 
MyMenu IQ™ guides you to select a balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

What does the MyMenu IQ™ score mean ?

Room for Balance Improvement (0 - 44)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Great Balance (70 - 100)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

Good Balance (45 - 69)

MyMenu IQ™ guides you to select a nutritionally balanced menu on a scale from 0 to 100, with focus on the main meal.

The MyMenu IQ™ score applies to the digital recipe as described on the site. Nutrition composition data for food ingredients and food products is based on Standard Food Composition Databases such as USDA SR28, BLS32 as well as food label data.

Nutritional Tips
  • Tip 1

  • Tip 2

Well done! You have reached 100!!
Go back to the menu to check out your selection.
X

Négysajtos, sütőben sült rántott csirkecombok

(0)
50 perc
Könnyű

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  tasak
Maggi Tejszínes négysajtos csirkemell alap
2  ek
étolaj
200  g
natúr joghurt
150  g
kukoricapehely
8 
csirke alsócomb

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
32.35 g
Energia
700.05 kcal
Zsír
38.57 g
Fehérje
52.4 g
Telített zsírok
10.04 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

50 perc
  • 1. lépés

    2 perc
    A joghurtot simára keverjük a Maggi alappal.
  • 2. lépés

    2 perc
    A csirkecombokat szárazra töröljük, a joghurtos szószba forgatjuk és 3-4 órára a hűtőbe rakjuk. (Legegyszerűbb, ha a pácolás idejére egy erősebb mélyhűtőtasakba rakjuk a szószt és a combokat, így biztosan egyenletesen befedi a szósz.)
  • 3. lépés

    3 perc
    A kukoricapelyhet aprítógépben – vagy húsklopfolóval –  apróra törjük.
  • 4. lépés

    5 perc
    A combokat – ne töröljük le róluk a pácot! –  megforgatjuk a kukoricapehelyben és sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk.
  • 5. lépés

    3 perc
    Olajspray-vel vagy egy egyszerű szilikonecsettel nagyon enyhén beolajozzuk őket.
  • 6. lépés

    35 perc
    200 fokra előmelegített sütőben 35-40 percig sütjük – ha közben nagyon pirulna a bunda, lazán alufóliával takarjuk.
Négysajtos, sütőben sült rántott csirkecombok

1. lépés 6

A joghurtot simára keverjük a Maggi alappal.

Négysajtos, sütőben sült rántott csirkecombok

2. lépés 6

A csirkecombokat szárazra töröljük, a joghurtos szószba forgatjuk és 3-4 órára a hűtőbe rakjuk. (Legegyszerűbb, ha a pácolás idejére egy erősebb mélyhűtőtasakba rakjuk a szószt és a combokat, így biztosan egyenletesen befedi a szósz.)

Négysajtos, sütőben sült rántott csirkecombok

3. lépés 6

A kukoricapelyhet aprítógépben – vagy húsklopfolóval –  apróra törjük.

Négysajtos, sütőben sült rántott csirkecombok

4. lépés 6

A combokat – ne töröljük le róluk a pácot! –  megforgatjuk a kukoricapehelyben és sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk.

Négysajtos, sütőben sült rántott csirkecombok

5. lépés 6

Olajspray-vel vagy egy egyszerű szilikonecsettel nagyon enyhén beolajozzuk őket.

Négysajtos, sütőben sült rántott csirkecombok

6. lépés 6

200 fokra előmelegített sütőben 35-40 percig sütjük – ha közben nagyon pirulna a bunda, lazán alufóliával takarjuk.

Recept letöltése