Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Fetasajtos, virslis tésztahajó

Fetasajtos, virslis tésztahajó

(0)
43 perc
Közepes

Hozzávalók

3

Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  tasak
Maggi Bolognai penne zöldségekkel alap
100  g
vöröshagyma
2  ek
étolaj
100  g
forró víz
50  g
paradicsom
1  csokor
petrezselyem
50  g
Feta sajt
25  g
Virsli, hús
1  csomag
Tészta, száraz, dúsított
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
15.2 g
Energia
221.6 kcal
Zsír
15.7 g
Fehérje
5.2 g
Telített zsírok
4.2 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

43 perc
  • 1. lépés

    1 perc
    Melegítsük elő a sütőt 150 °C-ra légkeveréses üzemmódban.
  • 2. lépés

    10 perc
    A hagymát megpucoljuk és apró kockákra vágjuk. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. Pirítsuk meg benne a hagymát majd öntsük fel vízzel. Adjuk hozzá a Maggi Bolognai penne zöldségekkel alapot, forraljuk fel majd hagyjuk kihülni.
  • 3. lépés

    7 perc
    A paradicsomot megmossuk és kockákra vágjuk. A petrezselymet megmossuk és felaprítjuk. A kihűlt Maggi Bolognai penne zöldségekkel alap szószhoz keverjük a paradicsomot és az apróra vágott petrezselymet.
  • 4. lépés

    5 perc
    A feta sajtot apró kockákra, a virslit pedig karikákra vágjuk.
  • 5. lépés

    12 perc
    A pizzatésztát kinyújtjuk, és keresztben 3 egyenlő részre osztjuk. Kenjünk egy kis szószt minden tésztadarab közepére. A tetejére virsli szeleteket és kockára vágott feta sajtot teszünk. Hajtsuk be a tészta széleit, kissé befelé, hogy nyitott csónak formát kapjunk. Erősen nyomjuk le a széleket.
  • 6. lépés

    8 perc
    Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, ráhelyezzük a kis csónakokat és kb. 6-8 perc alatt készre sütjük. Friss salátával tálaljuk.
Fetasajtos, virslis tésztahajó

1. lépés 6

Melegítsük elő a sütőt 150 °C-ra légkeveréses üzemmódban.

Fetasajtos, virslis tésztahajó

2. lépés 6

A hagymát megpucoljuk és apró kockákra vágjuk. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. Pirítsuk meg benne a hagymát majd öntsük fel vízzel. Adjuk hozzá a Maggi Bolognai penne zöldségekkel alapot, forraljuk fel majd hagyjuk kihülni.

Fetasajtos, virslis tésztahajó

3. lépés 6

A paradicsomot megmossuk és kockákra vágjuk. A petrezselymet megmossuk és felaprítjuk. A kihűlt Maggi Bolognai penne zöldségekkel alap szószhoz keverjük a paradicsomot és az apróra vágott petrezselymet.

Fetasajtos, virslis tésztahajó

4. lépés 6

A feta sajtot apró kockákra, a virslit pedig karikákra vágjuk.

Fetasajtos, virslis tésztahajó

5. lépés 6

A pizzatésztát kinyújtjuk, és keresztben 3 egyenlő részre osztjuk. Kenjünk egy kis szószt minden tésztadarab közepére. A tetejére virsli szeleteket és kockára vágott feta sajtot teszünk. Hajtsuk be a tészta széleit, kissé befelé, hogy nyitott csónak formát kapjunk. Erősen nyomjuk le a széleket.

Fetasajtos, virslis tésztahajó

6. lépés 6

6. lépés 6. lépés

Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, ráhelyezzük a kis csónakokat és kb. 6-8 perc alatt készre sütjük. Friss salátával tálaljuk.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
2 + 0 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • A sütőből
  • Brunch
  • Büfé
  • Előétel
  • Főzés a gyerekekkel
  • Hétvége
  • Hideg / összeszerelés
  • Kolbász
  • könnyed fogás
  • Maradék
  • Nyár
  • Paradicsom alap
  • Péksütemények
  • Sós pite / tészta
  • Sütés
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET