Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Grillezett tarjaszelet ciabattában majonézes kukoricasalátával

0
35 perc
Könnyű
Felejtsd el az unalmas, száraz szendvicseket és ismerkedj meg a MAGGI ízletes, szaftos, gazdag ajánlásával!

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

60 dkg
sertés tarja
5 ek
olaj
2 ek
méz
4 
ciabatta
1 konzerv
csemegekukorica
3 dl
tejföl
3 ek
majonéz
1 ek
mustár
1 csipet
1 csipet
feketebors

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Mutassa meg a tápértéket

Energia
1080.79 kcal
Fehérje
46.76 g
Szénhidrát
93.52 g
cukrok
17.16 g
Telített zsírok
16.93 g
Zsír
56.85 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

35 perc
1. lépés
5 perc
A gyorspáchoz keverjük el a MAGGI Grill fűszerkeveréket az 5 evőkanál olajjal és a mézzel.
2. lépés
2 perc
A tarjaszeletet megkenjük az így elkészült páccal és félretesszük. Ha van rá lehetőségünk, egész éjszaka a pácban hagyhatjuk.
3. lépés
5 perc
Amíg pácolódik a hús, elkészítjük a kukoricasalátát. Ehhez keverjük össze a tejfölt, a majonézt, a mustárt és tegyünk hozzá ízlés szerint sót, borsot.
4. lépés
7 perc
Az így elkészült keverékhez öntsük hozzá a leszűrt kukoricát és keverjük el.
5. lépés
10 perc
Hevítsünk egy kevés olajat egy serpenyőben és a már bepácolt tarját süssük oldalanként 8-10 percig. A sütés utolsó perceiben tegyük mellé a félbevágott ciabattát és pirítsuk meg.
6. lépés
6 perc
Tálaláshoz kenjük meg a ciabattát a kukoricasalátával, helyezzük rá a csíkokra szelt húst és a megmosott rukkolát, és tálaljuk a fogást.
Grillezett tarjaszelet ciabattában majonézes kukoricasalátával

1. lépés 6

A gyorspáchoz keverjük el a MAGGI Grill fűszerkeveréket az 5 evőkanál olajjal és a mézzel.

Grillezett tarjaszelet ciabattában majonézes kukoricasalátával

2. lépés 6

A tarjaszeletet megkenjük az így elkészült páccal és félretesszük. Ha van rá lehetőségünk, egész éjszaka a pácban hagyhatjuk.

Grillezett tarjaszelet ciabattában majonézes kukoricasalátával

3. lépés 6

Amíg pácolódik a hús, elkészítjük a kukoricasalátát. Ehhez keverjük össze a tejfölt, a majonézt, a mustárt és tegyünk hozzá ízlés szerint sót, borsot.

Grillezett tarjaszelet ciabattában majonézes kukoricasalátával

4. lépés 6

Az így elkészült keverékhez öntsük hozzá a leszűrt kukoricát és keverjük el.

Grillezett tarjaszelet ciabattában majonézes kukoricasalátával

5. lépés 6

Hevítsünk egy kevés olajat egy serpenyőben és a már bepácolt tarját süssük oldalanként 8-10 percig. A sütés utolsó perceiben tegyük mellé a félbevágott ciabattát és pirítsuk meg.

Grillezett tarjaszelet ciabattában majonézes kukoricasalátával

6. lépés 6

Tálaláshoz kenjük meg a ciabattát a kukoricasalátával, helyezzük rá a csíkokra szelt húst és a megmosott rukkolát, és tálaljuk a fogást.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév