Grillezett tarjaszelet ciabattában majonézes kukoricasalátával
35perc
Könnyű
Felejtsd el az unalmas, száraz szendvicseket és ismerkedj meg a MAGGI ízletes, szaftos, gazdag ajánlásával!
1
tasak
60
dkg
sertés tarja
5
ek
olaj
2
ek
méz
4
ciabatta
1
konzerv
csemegekukorica
3
dl
tejföl
3
ek
majonéz
1
ek
mustár
1
csipet
só
1
csipet
feketebors
.
Tápértékek megjelenítése
Energia
1080.79 kcal
Szénhidrát
93.52 g
Fehérje
46.76 g
Zsír
56.85 g
Telített zsírok
16.93 g
Adagonkénti információk
Elkészítés
35 perc
1. lépés
5 perc
A gyorspáchoz keverjük el a MAGGI Grill fűszerkeveréket az 5 evőkanál olajjal és a mézzel.
2. lépés
2 perc
A tarjaszeletet megkenjük az így elkészült páccal és félretesszük. Ha van rá lehetőségünk, egész éjszaka a pácban hagyhatjuk.
3. lépés
5 perc
Amíg pácolódik a hús, elkészítjük a kukoricasalátát. Ehhez keverjük össze a tejfölt, a majonézt, a mustárt és tegyünk hozzá ízlés szerint sót, borsot.
4. lépés
7 perc
Az így elkészült keverékhez öntsük hozzá a leszűrt kukoricát és keverjük el.
5. lépés
10 perc
Hevítsünk egy kevés olajat egy serpenyőben és a már bepácolt tarját süssük oldalanként 8-10 percig. A sütés utolsó perceiben tegyük mellé a félbevágott ciabattát és pirítsuk meg.
6. lépés
6 perc
Tálaláshoz kenjük meg a ciabattát a kukoricasalátával, helyezzük rá a csíkokra szelt húst és a megmosott rukkolát, és tálaljuk a fogást.
Hozzászólások 0