Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Házias sajtos tészta

0
40 perc
Közepes

Hozzávalók

-
3 adag
+

Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 csipet
ízlés szerint só
1 fej
vöröshagyma
1 nagy
alma
1 ek
citromlé
1 csipet
ízlés szerint bors
2 dl
tejszín
10 dkg
vaj
20 dkg
kolbász
1 db
citrom
1 db
mini bagett
30 dkg
makaróni tészta

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
1011.67 kcal
Szénhidrát
112.9 g
Fehérje
26.91 g
Zsír
50.2 g
Telített zsírok
24.56 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

40 perc
1. lépés
5 perc
Húzzuk le a kolbász bőrét és morzsoljuk össze apró darabokra.
2. lépés
5 perc
A vaj felén pirítsuk meg, szedjük ki és tegyük félre.
3. lépés
5 perc
A visszamaradt zsiradékon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, félidőben tegyük hozzá a kis kockákra vágott almát, pirítsuk tovább, amíg megpuhul.
4. lépés
1 perc
Közben főzzük ki a tésztát a csomagolásán találhatóak szerint.
5. lépés
2 perc
A bagettet tördeljük darabokra, majd géppel zúzzuk össze.
6. lépés
3 perc
A maradék olajon pirítsuk meg a reszelt citromhéjjal együtt.
7. lépés
4 perc
Keverjük össze a kifőtt tésztát a kolbásszal és a hagymás almával, öntsük rá a tejszínnel kikevert alapot.
8. lépés
15 perc
Kivajazott tepsiben osszuk el egyenletesen a tál tartalmát, majd szórjuk meg a tetejét a citromosan pirított kenyérmorzsával, majd 180 Celsius fokra előmelegített sütőben süssük 15 percig.
Házias sajtos tészta

1. lépés 8

Húzzuk le a kolbász bőrét és morzsoljuk össze apró darabokra.

Házias sajtos tészta

2. lépés 8

A vaj felén pirítsuk meg, szedjük ki és tegyük félre.

Házias sajtos tészta

3. lépés 8

A visszamaradt zsiradékon pirítsuk üvegesre a vöröshagymát, félidőben tegyük hozzá a kis kockákra vágott almát, pirítsuk tovább, amíg megpuhul.

Házias sajtos tészta

4. lépés 8

Közben főzzük ki a tésztát a csomagolásán találhatóak szerint.

Házias sajtos tészta

5. lépés 8

A bagettet tördeljük darabokra, majd géppel zúzzuk össze.

Házias sajtos tészta

6. lépés 8

A maradék olajon pirítsuk meg a reszelt citromhéjjal együtt.

Házias sajtos tészta

7. lépés 8

Keverjük össze a kifőtt tésztát a kolbásszal és a hagymás almával, öntsük rá a tejszínnel kikevert alapot.

Házias sajtos tészta

8. lépés 8

Kivajazott tepsiben osszuk el egyenletesen a tál tartalmát, majd szórjuk meg a tetejét a citromosan pirított kenyérmorzsával, majd 180 Celsius fokra előmelegített sütőben süssük 15 percig.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév