Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Grillezett sárgarépa petrezselyem pesztóval

0
25perc
Könnyű
Ha grillezett zöldségekre gondolunk, akkor rendszerint a gomba, padlizsán és a cukkini jelenik meg előttünk. De ennél bizony sokkal színesebb a grillpaletta! Itt egy újabb bizonyíték, hiszen a sárgarépát is feldobhatjuk a rácsra, ami édeskés-füstös ízzel kényeztet el minket.

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

50  dkg
sárgarépa
2  ek
olaj
2  csokor
petrezselyem
5  dkg
mandula
3  ek
olívaolaj
1  csipet
1  csipet
feketebors

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
295.23 kcal
Fehérje
4.77 g
Szénhidrát
17.45 g
Telített zsírok
3.03 g
Zsír
24.48 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

25 perc
1. lépés
15 perc
A sárgarépákat hosszában félbevágjuk, majd megszórjuk a fűszerkeverékkel és az olajjal. 5 percet állni hagyjuk, majd forró grillen vagy grillserpenyőben megpirítjuk.
2. lépés
5 perc
A petrezselymet alaposan megmossuk, durvára aprítjuk és késes betétű robotgépbe tesszük. Hozzáadjuk a felszeletelt mandulát, az olívaolajat, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet alaposan összeturmixoljuk.
3. lépés
5 perc
A megsült sárgarépákat meglocsoljuk a petrezselyem pesztós öntettel és tálaljuk.
Grillezett sárgarépa petrezselyem pesztóval

1. lépés 3

A sárgarépákat hosszában félbevágjuk, majd megszórjuk a fűszerkeverékkel és az olajjal. 5 percet állni hagyjuk, majd forró grillen vagy grillserpenyőben megpirítjuk.

Grillezett sárgarépa petrezselyem pesztóval

2. lépés 3

A petrezselymet alaposan megmossuk, durvára aprítjuk és késes betétű robotgépbe tesszük. Hozzáadjuk a felszeletelt mandulát, az olívaolajat, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet alaposan összeturmixoljuk.

Grillezett sárgarépa petrezselyem pesztóval

3. lépés 3

A megsült sárgarépákat meglocsoljuk a petrezselyem pesztós öntettel és tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév