Grillezett mini kolbászkák sült paprikával
90perc
Közepes
80 dkg
darált hús
6 db
kápia paprika
1 db
lilahagyma
1 db
tojás
1 tk
citromlé
2 ek
olívaolaj
5 ek
olaj
1 csipet
frissen őrölt bors
1 tasak
4 szelet
fehér kenyér
1 db
zsemle
.
Tápértékek megjelenítése
Energia
2053.81 kcal
Fehérje
53.05 g
Szénhidrát
84 g
Telített zsírok
13.93 g
Zsír
60.72 g
Adagonkénti információk
Elkészítés
90 perc
1. lépés
30 perc
A paprikákat néhol megszurkáljuk, olajjal megkenjük és a grill felett forgatva addig pirítjuk, míg a héjuk enyhén megfeketedik. (Sütőben 220 fokon kb. 40 perc szükséges.)
2. lépés
20 perc
15 percre lezárt zacskóba rakjuk őket, ezután kicsumázzuk őket és lehúzzuk a megfeketedett héjukat.
3. lépés
10 perc
A paprikák húsát csíkokra vágjuk, egy tálba tesszük, meglocsoljuk az olívaolajjal és a citromlével, végül megborsozzuk.
4. lépés
14 perc
A zsemlét vízbe áztatjuk, majd kicsavarjuk, és homogén masszává keverjük a tojással, az apróra vágott lilahagymával, a darált sertéslapockával és a MAGGI Fasírt Fűszerkeverékkel.
5. lépés
15 perc
Hüvelykujjnyi kolbászkákat formázunk és oldalanként 3-4 perc alatt, gyakran forgatva megsütjük a grillen vagy grillserpenyőben.
6. lépés
1 perc
A sültpaprika-salátával és friss kenyérrel tálaljuk.
Hozzászólások 0