Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fokhagymás sertésszűz egészben sütve

0
60 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

80 dkg
sertésszűz
5 ek
olaj

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Telített zsírok
3.17 g
Zsír
21.97 g
Fehérje
41.18 g
Szénhidrát
2.34 g
Energia
381.1 kcal
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

60 perc
1. lépés
2 perc
A húst formázzuk meg: ahol elvékonyodik a vége, hajtsuk vissza, tűzzük meg hústűvel vagy fogpiszkálóval, hogy egyenletes vastagságú húsdarabjaink legyenek.
2. lépés
30 perc
Keverjük el a fűszerkeveréket és az olajat és egyenletesen kenjük meg vele a húst, pihentessük 30 percig.
3. lépés
1 perc
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra.
4. lépés
8 perc
Felforrósított serpenyőben forgatva süssük át a húst. Oldalanként (3-4 fordítás) 2-2 perc alatt, közben ne mozgassuk.
5. lépés
10 perc
Azonnal tegyük be a serpenyővel együtt a sütőbe, és süssük 10 percig.
6. lépés
8 perc
Vegyük ki a sütőből és tegyük alufóliára a húsdarabokat, csomagoljuk be szorosan és hagyjuk 5-8 percet pihenni.
7. lépés
1 perc
Tálaláskor locsoljuk meg a finom fűszeres szafttal, ami a sütőből kivéve, a pihentetés alatt keletkezett.
Fokhagymás sertésszűz egészben sütve

1. lépés 7

A húst formázzuk meg: ahol elvékonyodik a vége, hajtsuk vissza, tűzzük meg hústűvel vagy fogpiszkálóval, hogy egyenletes vastagságú húsdarabjaink legyenek.

Fokhagymás sertésszűz egészben sütve

2. lépés 7

Keverjük el a fűszerkeveréket és az olajat és egyenletesen kenjük meg vele a húst, pihentessük 30 percig.

Fokhagymás sertésszűz egészben sütve

3. lépés 7

Melegítsük elő a sütőt 220 fokra.

Fokhagymás sertésszűz egészben sütve

4. lépés 7

Felforrósított serpenyőben forgatva süssük át a húst. Oldalanként (3-4 fordítás) 2-2 perc alatt, közben ne mozgassuk.

Fokhagymás sertésszűz egészben sütve

5. lépés 7

Azonnal tegyük be a serpenyővel együtt a sütőbe, és süssük 10 percig.

Fokhagymás sertésszűz egészben sütve

6. lépés 7

Vegyük ki a sütőből és tegyük alufóliára a húsdarabokat, csomagoljuk be szorosan és hagyjuk 5-8 percet pihenni.

Fokhagymás sertésszűz egészben sütve

7. lépés 7

Tálaláskor locsoljuk meg a finom fűszeres szafttal, ami a sütőből kivéve, a pihentetés alatt keletkezett.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév