Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A teljesen kiolvasztott haltörzseket szárazra töröljük és ujjnyi vastagon beirdaljuk.
Sózzuk, beledörzsöljük a fokhagymás fűszerkeverék felét és lecsepegtetjük a citromlével. Félretesszük 20 percig pihenni.
A zsemlemorzsát elkeverjük a fokhagymás fűszerkeverék másik felével.
A halat először a lisztbe, majd a felvert tojásba mártjuk, ezután a fűszeres zsemlemorzsával egyenletesen megszórjuk.
Bő, közepesen forró olajban oldalanként 6-8 perc alatt kisütjük és friss zöldsalátával vagy mártogatóssal tálaljuk.