Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Csípős karácsonyi halászlé

0
90 perc
Közepes

Hozzávalók

-
6 6 servings
+

Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

4 kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
1.5 kg
ponty
40 dkg
harcsa
10 dkg
haltej
10 dkg
halikra
10 dkg
paprika
1 ek
fűszerpaprika
4 fej
vöröshagyma
1 
paradicsom
3 ek
olaj
1.8 l
víz

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
580.71 kcal
Szénhidrát
16.8 g
Fehérje
65.84 g
Zsír
27.85 g
Telített zsírok
5.11 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

90 perc
1. lépés
5 perc
Egy nagy lábasban az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, felöntjük a vízzel.
2. lépés
50 perc
Beletesszük a hal szeletek felét, majd kevés sóval bő 1 órán át főzzük.
3. lépés
3 perc
Az így elkészített alaplevet áttörjük, majd sűrű szövésű szitán átpasszírozzuk.
4. lépés
2 perc
Beletesszük a meghámozott és feldarabolt paradicsomot, valamint a kimagozott, feldarabolt paprikákat.
5. lépés
20 perc
Belekeverjük a fűszerpaprikát, majd visszaforraljuk, hozzáadjuk a Maggi Halászlékockákat és további fél órán át főzzük.
6. lépés
10 perc
Az utolsó tíz percben a leveshez adjuk a maradék haldarabokat, valamint az ikrát és a haltejet is.
Csípős karácsonyi halászlé

1. lépés 6

Egy nagy lábasban az olajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott hagymát, felöntjük a vízzel.

Csípős karácsonyi halászlé

2. lépés 6

Beletesszük a hal szeletek felét, majd kevés sóval bő 1 órán át főzzük.

Csípős karácsonyi halászlé

3. lépés 6

Az így elkészített alaplevet áttörjük, majd sűrű szövésű szitán átpasszírozzuk.

Csípős karácsonyi halászlé

4. lépés 6

Beletesszük a meghámozott és feldarabolt paradicsomot, valamint a kimagozott, feldarabolt paprikákat.

Csípős karácsonyi halászlé

5. lépés 6

Belekeverjük a fűszerpaprikát, majd visszaforraljuk, hozzáadjuk a Maggi Halászlékockákat és további fél órán át főzzük.

Csípős karácsonyi halászlé

6. lépés 6

Az utolsó tíz percben a leveshez adjuk a maradék haldarabokat, valamint az ikrát és a haltejet is.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév