Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A fafülgombát forró vízbe áztatjuk, amíg meg nem puhul (kb. 15 perc), utána nagyon apró darabokra vágjuk.
A csirkét apró kockákra vágjuk, megforgatjuk egy kevés keményítőben és szójaszószban.
A leves alapját kikeverjük egy tálban: szójaszósz, keményítő, rizsecet, chilipaszta, és nádcukor.
Egy lábasban olajon megpirítjuk a fokhagymát és a gyömbért, majd felöntjük 500 ml vízzel és beledobjuk a Maggi Szárnyashús-leveskockát.
Miután felforrt, beleöntjük a kikevert alapot, beledobjuk a felkockázott csirkét, a nagyon apróra vágott répát, a fafülgombát és kevergetve megfőzzük az alapanyagokat.
Ezután a keményítőt kikeverjük három evőkanál hideg vízzel és a leveshez adjuk, pár perc alatt be fog sűrűsödni.
Ezután a levesbe ütjük a tojásokat és óvatosan, 2 percig kevergetve megfőzzük őket.
Tálalásnál karikázott újhagymát szórunk a tetejére.