Nem kell messzire utaznod, ha egy autentikus ízélményre vágysz! A megújult receptúrájú MAGGI Mexikói Chilis bab alappal egy igazán népszerű és rendkívül finom ételt készíthetsz. A tasakba olyan izgalmas fűszereket rejtettünk, mint a római kömény vagy a koriander, de a paradicsomos szósz igazi karakterét az édes- és a chilipaprika kombinációja adja meg.
Minőségi alapanyagokból, az összetevő listában jelölt természetes összetevőkkel.
Az alap szabadföldi paradicsommal és vöröshagymával készül és nem tartalmaz pálmaolajat.
A környezet védelméért kevesebb csomagolóanyag felhasználásával.
Minden MAGGI alap szárított összetevőkből készül, ezzel biztosítjuk a termékek eltarthatóságát, és ennek köszönhetően nincs szükség tartósítószer hozzáadására sem.
Kiszerelés: 48 g
Próbáld ki a többi megújult MAGGI alapot is!
BÚZALISZT*, szárított zöldségek* 21,8% (paradicsompor, vöröshagyma, fokhagymapor), kukoricakeményítő, jódozott só, fűszerek 9,5% (édes pirospaprika, római kömény*, koriander*, chilipaprika, paprika*), cukor*, szárított élesztőkivonat (élesztőkivonat, étkezési só), aromák, napraforgóolaj, petrezselyemlevél* 1%, színezék (paprikakivonat).
Tartalmazhat TEJET, TOJÁST, SZÓJÁT, ZELLERT és HALAT.
*Természetes összetevők.
per 100g | Egy adag készételben | RI %* | |
---|---|---|---|
Energia |
1384 kJ 328 kcal |
1780 kJ 426 kcal |
21 % |
Zsír | 3.8 g | 9.3 g | 13 % |
amelyből telített zsír | 0.4 g | 2.3 g | 12 % |
Szénhidrát | 58.3 g | 55.4 g | 21 % |
amelyből cukrok | 15.0 g | 1.8 g | 2 % |
Rost | 6.5 g | 11.8 g | - No Values |
Fehérje | 11.1 g | 30.5 g | 61 % |
Só | 11.4 g | 2.4 g | 40 % |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Glutén |
igen
|
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | - No Values |
Tej |
igen
|
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | - No Values |
Szója |
igen
|
Szójabab és abból készült termékek | - No Values |
Zeller |
igen
|
Zeller és abból készült termékek. | - No Values |
Diófélék |
nem
|
Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia és queenslandi dió és azokból készült termékek | - No Values |
Földimogyoró |
nem
|
Földimogyoró és abból készült termékek | - No Values |
Halak |
igen
|
Halak és azokból készült termékek | - No Values |
Rákfélék |
nem
|
Rákfélék és azokból készült termékek | - No Values |
Szezámmag |
nem
|
Szezámmag és abból készült termékek | - No Values |
Kén-dioxid |
nem
|
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben. | - No Values |
Mustár |
nem
|
10. Mustár és abból készült termékek. | - No Values |
Puhatestűek |
nem
|
Puhatestűek és abból készült termékek | - No Values |
Csillagfürt |
nem
|
Csillagfürt és abból készült termékek. | - No Values |
Tojás |
igen
|
Tojás és abból készült termékek | - No Values |
Igen – A termék tartalmazza vagy tartalmazhatja
Nem- A termék nem tartalmazza
N/A – nincs megadva
Friss hozzávalók és elkészítési javaslat:
25 dkg darált hús, 1 db vörösbabkonzerv, 1 db kis kukoricakonzerv, 4 dl víz, 1-2 ek. olaj
1. A darált húst 1-2 evőkanál olajon lepirítjuk.
2. Hozzáadjuk a 4 dl vizet, a tasak tartalmát majd felforraljuk.
3. Miután felforrt hozzáadjuk a lecsepegtetett babot és kukoricát, majd jól elkeverjük.
4. Időnként megkeverve 5 perc alatt készre főzzük.