Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A fogyasztói igényekre reagálva fejlesztettük ki a kiegyensúlyozott étrendbe beilleszthető MAGGI® Kaszotto és Rizottó termékcsaládunkat, amelyek tápláló gabonából (köles, árpa, rizs) és egy tasak ízletes szószalapból állnak. A finom egytálételekkel gyors és könnyű megoldást szeretnénk kínálni azoknak, akik most több időt töltenek főzéssel otthonukban, és odafigyelnek a változatos, egészségtudatos táplálkozásra.

kaszotto_article_1

A köles az árpával együtt nagy hagyományra tekint vissza a magyar táplálkozás történetében, hiszen elődeink is előszeretettel fogyasztották őket. Az árpás MAGGI® Kaszotto gombás ízesítéssel, a köleses pedig négysajtos szószalappalkerül a boltok polcaira. A köles- vagy árpaalapú termékek húsmentesen is fogyaszthatók, például párolt vagy friss zöldségekkel, gombával, tofuval vagy akár grill sajttal, hiszen a zöldség, a gabonaalap és a tejtermék együtt komplett fehérjeforrást biztosít, így hús nélkül is teljes értékű fogásokat varázsolhatunk.

Próbáld ki egyedi MAGGI® Kaszottoval készülő receptjeinket:

kaszotto_article_2

A MAGGI® Rizottó termékek segítségével gyors, tápláló, ízletes fogásokat készíthetünk a család számára. Azok is bátran belevághatnak a rizottó főzésbe, akik eddig esetleg bonyolultnak tartották, mert az elkészítési javaslatot követve a siker nem marad el. A MAGGI® Rizottó a készítmények alapját képező carnaroli rizsnek köszönheti „al dente” textúráját. A Rizottó termékek gombás-parmezánospaprikás-paradicsomos és parmezános-sáfrányos ízesítésű változatokban érhetők el. 

Ha még ennél is többre vágysz a MAGGI® Rizottó kiválóan variálható húsos vagy akár húsmentes ételként is. Próbáld ki ínycsiklandó variációinkat is!