Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gombás rizottó cukkinibe töltve, vajmártással

1
55 perc
Közepes
A töltött zöldségek nemcsak rostdúsak és laktatóak, de az ízük mellett ínycsiklandóan is néznek ki. A vajmártással leöntött, rizottóval töltött cukkini mostantól első helyen lesz a húsmentes receptjeid között!

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

2 ek
olaj
7 dl
víz
1 db
cukkini
10 dkg
gouda sajt
0.5 dl
fehérbor
2 fej
vöröshagyma
2 gerezd
fokhagyma
1 dl
tej
1 dl
tejszín
7.5 dkg
vaj

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Mutassa meg a tápértéket

Energia
453.47 kcal
Fehérje
10.79 g
Szénhidrát
30.96 g
Telített zsírok
15.59 g
Zsír
30.92 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

55 perc
1. lépés
20 perc
A MAGGI Rizottót a csomagoláson leírtak szerint, a 3. lépésig elkészítjük 1 fej vöröshagyma, 2,5 dkg vaj, az olaj és a víz hozzáadásával.
2. lépés
2 perc
A cukkini magos közepét egy kanállal kivájjuk.
3. lépés
2 perc
A kész MAGGI Rizottót beletöltjük, a tetejére ráreszeljük a sajtot.
4. lépés
15 perc
Előmelegített 180 fokos sütőben 15 perc alatt készre sütjük.
5. lépés
5 perc
Közben a vajmártáshoz a hagymát és a fokhagymát fehérborban megfőzzük.
6. lépés
3 perc
Hozzáadjuk a tejszínt és a tejet, és újra felforraljuk.
7. lépés
8 perc
Végül hideg vajjal összeturmixoljuk és a töltött cukkinikhez tálaljuk.
Gombás rizottó cukkinibe töltve, vajmártással

1. lépés 7

A MAGGI Rizottót a csomagoláson leírtak szerint, a 3. lépésig elkészítjük 1 fej vöröshagyma, 2,5 dkg vaj, az olaj és a víz hozzáadásával.

Gombás rizottó cukkinibe töltve, vajmártással

2. lépés 7

A cukkini magos közepét egy kanállal kivájjuk.

Gombás rizottó cukkinibe töltve, vajmártással

3. lépés 7

A kész MAGGI Rizottót beletöltjük, a tetejére ráreszeljük a sajtot.

Gombás rizottó cukkinibe töltve, vajmártással

4. lépés 7

Előmelegített 180 fokos sütőben 15 perc alatt készre sütjük.

Gombás rizottó cukkinibe töltve, vajmártással

5. lépés 7

Közben a vajmártáshoz a hagymát és a fokhagymát fehérborban megfőzzük.

Gombás rizottó cukkinibe töltve, vajmártással

6. lépés 7

Hozzáadjuk a tejszínt és a tejet, és újra felforraljuk.

Gombás rizottó cukkinibe töltve, vajmártással

7. lépés 7

Végül hideg vajjal összeturmixoljuk és a töltött cukkinikhez tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév