Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zöldfűszeres gombakrémleves zsemlében tálalva

0
30 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
14 adag
+

Ezt az ételt 14 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

40 dkg
csiperkegomba
4 db
zsemle
8 dl
forró víz
2 dl
tejszín
4 ek
olaj
1 gerezd
fokhagyma
20 dkg
étkezési keményítő
4 tk
kaukkfű
1 ek
snidling
1 csésze
kenyérkocka

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
222.39 kcal
Fehérje
5.08 g
Szénhidrát
36.3 g
Telített zsírok
1.02 g
Zsír
6.15 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

30 perc
1. lépés
5 perc
A zsemlék tetejét levágjuk, belét kiszedjük és az „üres” zsemléket előmelegített sütőben megszikkasztjuk.
2. lépés
7 perc
Az olajon néhány szelet gombát hirtelen átsütünk, félreteszünk, majd a többi gombát megpároljuk a fokhagymával.
3. lépés
1 perc
A gombákhoz hozzáöntünk 2 dl vizet és a zöldfűszereket, majd az egészet botmixerrel pürésítjük.
4. lépés
8 perc
A maradék kb. 6 dl vízben feloldjuk a Gombaleveskockákat, majd hozzáöntjük a keverékhez és összeforraljuk. Végül lehúzzuk a tűzről.
5. lépés
8 perc
Közben a hideg tejszínt simára keverjük az étkezési keményítővel. A levesből néhány evőkanállal hozzáadunk a tejszínes keverékhez, elkeverjük, majd egyenletesen a leveshez öntjük az egészet és addig melegítjük, amíg sűrűsödni nem kezd.
6. lépés
1 perc
A levest a zsemlékbe merjük és a félrerakott gombaszeletekkel, krutonnal és friss zöldfűszerrel tálaljuk.
Zöldfűszeres gombakrémleves zsemlében tálalva

1. lépés 6

A zsemlék tetejét levágjuk, belét kiszedjük és az „üres” zsemléket előmelegített sütőben megszikkasztjuk.

Zöldfűszeres gombakrémleves zsemlében tálalva

2. lépés 6

Az olajon néhány szelet gombát hirtelen átsütünk, félreteszünk, majd a többi gombát megpároljuk a fokhagymával.

Zöldfűszeres gombakrémleves zsemlében tálalva

3. lépés 6

A gombákhoz hozzáöntünk 2 dl vizet és a zöldfűszereket, majd az egészet botmixerrel pürésítjük.

Zöldfűszeres gombakrémleves zsemlében tálalva

4. lépés 6

A maradék kb. 6 dl vízben feloldjuk a Gombaleveskockákat, majd hozzáöntjük a keverékhez és összeforraljuk. Végül lehúzzuk a tűzről.

Zöldfűszeres gombakrémleves zsemlében tálalva

5. lépés 6

Közben a hideg tejszínt simára keverjük az étkezési keményítővel. A levesből néhány evőkanállal hozzáadunk a tejszínes keverékhez, elkeverjük, majd egyenletesen a leveshez öntjük az egészet és addig melegítjük, amíg sűrűsödni nem kezd.

Zöldfűszeres gombakrémleves zsemlében tálalva

6. lépés 6

A levest a zsemlékbe merjük és a félrerakott gombaszeletekkel, krutonnal és friss zöldfűszerrel tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév