Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A vajat keverjük habosra, adjuk hozzá a felvert tojást, majd a búzadarát.
Az így elkészült masszát takarjuk le és hagyjuk állni egy órát, majd adjuk hozzá a zöldfűszereket (a snidlinget és a petrezselymet).
Ezután teáskanállal szaggassunk belőle galuskákat és pihentessük még 10 percig.
A vizet forraljuk fel, adjuk hozzá a MAGGI húsleveskockákat és főzzük 5 percig.
A leves egyik felét tartsuk lassú forrásban és óvatosan eresszük bele a galuskákat.
Mikor újra felforr és a galuskák feljönnek a tetejére, további 10 percig kis lángon főzzük őket. Egynél ellenőrizzük, teljesen átfőtt-e, majd szedjük tányérokba.
Végül merjük rájuk a leves másik felét és így tálaljuk.