Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tejszínes halleves

0
50perc
Könnyű
A Maggi Magyaros Halászlékockából nemcsak hagyományos halászlevet készíthetünk, hanem krémes tejszínes hallevest is.

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1  fej
vöröshagyma
2  ek
olaj
1  nagy
sárgarépa
1  db
petrezselyemgyökér
60  dkg
halfilé
6  kocka
Maggi Magyaros halászlékocka
1.5  l
víz
3  dl
tejszín
1  csipet
2  kocka
Maggi Magyaros halászlékocka

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
407.36 kcal
Fehérje
25.63 g
Szénhidrát
7.26 g
Telített zsírok
7.17 g
Zsír
23.61 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

50 perc
1. lépés
10 perc
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és 2 evőkanál olajon alacsony hőfokon fedő alatt megpároljuk.
2. lépés
3 perc
Ezalatt meghámozzuk a zöldségeket és fél centis karikákra vágjuk.
3. lépés
2 perc
A halat 3x3 cm-es kockákra daraboljuk.
4. lépés
2 perc
Amikor a hagyma megpárolódott, hozzáadjuk a halat, a zöldségeket, felöntjük 1,5 liter vízzel és beledobjuk a kibontott Maggi Magyaros halászlékockákat.
5. lépés
30 perc
A levest felforraljuk és megkeverjük, hogy a halászlékockák feloldódjanak. Fedő alatt közepes hőfokon 30 percig főzzük.
6. lépés
1 perc
Megkóstoljuk a hallevest és ha szükséges sóval vagy további 2 db Maggi Magyaros halászlékockával ízesítjük.
7. lépés
2 perc
Utolsó lépésként úgy, mint a habarásnál hozzámelegítjük a tejszínt, egyet forralunk rajta és már tálalhatjuk is az ízletes tejszínes hallevest.
Tejszínes halleves

1. lépés 7

A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és 2 evőkanál olajon alacsony hőfokon fedő alatt megpároljuk.

Tejszínes halleves

2. lépés 7

Ezalatt meghámozzuk a zöldségeket és fél centis karikákra vágjuk.

Tejszínes halleves

3. lépés 7

A halat 3x3 cm-es kockákra daraboljuk.

Tejszínes halleves

4. lépés 7

Amikor a hagyma megpárolódott, hozzáadjuk a halat, a zöldségeket, felöntjük 1,5 liter vízzel és beledobjuk a kibontott Maggi Magyaros halászlékockákat.

Tejszínes halleves

5. lépés 7

A levest felforraljuk és megkeverjük, hogy a halászlékockák feloldódjanak. Fedő alatt közepes hőfokon 30 percig főzzük.

Tejszínes halleves

6. lépés 7

Megkóstoljuk a hallevest és ha szükséges sóval vagy további 2 db Maggi Magyaros halászlékockával ízesítjük.

Tejszínes halleves

7. lépés 7

Utolsó lépésként úgy, mint a habarásnál hozzámelegítjük a tejszínt, egyet forralunk rajta és már tálalhatjuk is az ízletes tejszínes hallevest.

Recept letöltése
Letöltés

Fedezz fel még többet!

Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév