Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tejfölös mártásban sült csirkecombok

0
70perc
Könnyű
A tejföl amellett, hogy isteni finom, segít még puhábbá varázsolni a húsokat. Pontosan ezért működik jól pácolásnál is, ráadásul az ízesítése is igen sokszínű lehet.

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

4  db
csirkecomb
15  dkg
tejföl
2  tk
mustár
2  gerezd
fokhagyma
1  ek
olaj
5  dkg
reszelt sajt

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
312.81 kcal
Fehérje
28.29 g
Szénhidrát
4.13 g
Telített zsírok
9.16 g
Zsír
19.57 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

70 perc
1. lépés
30 perc
A tejfölt simára keverjük a fűszerkeverékkel, a mustárral, a reszelt fokhagymával és az olajjal. A csirkecombokat alaposan megforgatjuk a tejfölös pácban, majd fél órára hűtőbe tesszük.
2. lépés
30 perc
Egy hőálló tálba tesszük a csirkecombokat, rákanalazzuk a maradék tejfölös pácot is és fóliával letakarva, 200 fokon 30 percig sütjük.
3. lépés
10 perc
Ha combok már megpuhultak, levesszük a fóliát, a húsra reszeljük a sajtot, majd addig sütjük, amíg aranybarnára nem pirul.
Tejfölös mártásban sült csirkecombok

1. lépés 3

A tejfölt simára keverjük a fűszerkeverékkel, a mustárral, a reszelt fokhagymával és az olajjal. A csirkecombokat alaposan megforgatjuk a tejfölös pácban, majd fél órára hűtőbe tesszük.

Tejfölös mártásban sült csirkecombok

2. lépés 3

Egy hőálló tálba tesszük a csirkecombokat, rákanalazzuk a maradék tejfölös pácot is és fóliával letakarva, 200 fokon 30 percig sütjük.

Tejfölös mártásban sült csirkecombok

3. lépés 3

Ha combok már megpuhultak, levesszük a fóliát, a húsra reszeljük a sajtot, majd addig sütjük, amíg aranybarnára nem pirul.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév