Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pirított karaj édes-savanyú zöldségekkel

0
85 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

7 dl
víz
1 ek
4 szelet
csontos karaj
2 ek
olaj
1 fej
lilahagyma
0.5 db
kaliforniai paprika
0.5 db
cukkini
1 db
sárgarépa
15 dkg
brokkoli
20 dkg
rizs

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
723.33 kcal
Szénhidrát
66.02 g
Fehérje
47.79 g
Telített zsírok
1.38 g
Zsír
26.3 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

85 perc
1. lépés
30 perc
Hideg vízben feloldjuk a sót, majd 30 percig marináljuk benne a karajszeleteket.
2. lépés
5 perc
Ezután kivesszük őket a sós pácból, szárazra töröljük és megszórjuk a Maggi Grill fűszerkeverékkel.
3. lépés
15 perc
Egy nagyobb serpenyőben felhevítjük az olajat és megpirítjuk benne a hússzeletek mindkét oldalát. Ha a hús elkészült, kivesszük és tálalásig félre tesszük.
4. lépés
10 perc
Ugyanebbe a serpenyőbe beletesszük a megtisztított és feldarabolt zöldségeket, sózzuk, majd néhány perc alatt megpirítjuk.
5. lépés
5 perc
Hozzáadjuk az édes-savanyú szószt és 5 percig főzzük.
6. lépés
15 perc
A rizst puhára főzzük.
7. lépés
5 perc
A megsült hússzeleteket az édes-savanyú zöldségekkel és párolt rizzsel tálaljuk.
Pirított karaj édes-savanyú zöldségekkel

1. lépés 7

Hideg vízben feloldjuk a sót, majd 30 percig marináljuk benne a karajszeleteket.

Pirított karaj édes-savanyú zöldségekkel

2. lépés 7

Ezután kivesszük őket a sós pácból, szárazra töröljük és megszórjuk a Maggi Grill fűszerkeverékkel.

Pirított karaj édes-savanyú zöldségekkel

3. lépés 7

Egy nagyobb serpenyőben felhevítjük az olajat és megpirítjuk benne a hússzeletek mindkét oldalát. Ha a hús elkészült, kivesszük és tálalásig félre tesszük.

Pirított karaj édes-savanyú zöldségekkel

4. lépés 7

Ugyanebbe a serpenyőbe beletesszük a megtisztított és feldarabolt zöldségeket, sózzuk, majd néhány perc alatt megpirítjuk.

Pirított karaj édes-savanyú zöldségekkel

5. lépés 7

Hozzáadjuk az édes-savanyú szószt és 5 percig főzzük.

Pirított karaj édes-savanyú zöldségekkel

6. lépés 7

A rizst puhára főzzük.

Pirított karaj édes-savanyú zöldségekkel

7. lépés 7

A megsült hússzeleteket az édes-savanyú zöldségekkel és párolt rizzsel tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév