Pirított karaj édes-savanyú zöldségekkel
85perc
Közepes
Ezzel a marinálási módszerrel biztosan szaftosra és puhára sül még a sertéskaraj is! Bátran használd a technikát akár rántott hús elkészítéséhez is.
7
dl
víz
1
ek
só
4
szelet
csontos karaj
1
tasak
2
ek
olaj
1
fej
lilahagyma
0.5
db
kaliforniai paprika
0.5
db
cukkini
1
db
sárgarépa
15
dkg
brokkoli
1
üveg
20
dkg
rizs
.
Tápértékek megjelenítése
Energia
723.33 kcal
Szénhidrát
66.02 g
Fehérje
47.79 g
Zsír
26.3 g
Telített zsírok
1.38 g
Adagonkénti információk
Elkészítés
85 perc
1. lépés
30 perc
Hideg vízben feloldjuk a sót, majd 30 percig marináljuk benne a karajszeleteket.
2. lépés
5 perc
Ezután kivesszük őket a sós pácból, szárazra töröljük és megszórjuk a Maggi Grill fűszerkeverékkel.
3. lépés
15 perc
Egy nagyobb serpenyőben felhevítjük az olajat és megpirítjuk benne a hússzeletek mindkét oldalát. Ha a hús elkészült, kivesszük és tálalásig félre tesszük.
4. lépés
10 perc
Ugyanebbe a serpenyőbe beletesszük a megtisztított és feldarabolt zöldségeket, sózzuk, majd néhány perc alatt megpirítjuk.
5. lépés
5 perc
Hozzáadjuk az édes-savanyú szószt és 5 percig főzzük.
6. lépés
15 perc
A rizst puhára főzzük.
7. lépés
5 perc
A megsült hússzeleteket az édes-savanyú zöldségekkel és párolt rizzsel tálaljuk.
Hozzászólások 0