Pirított tészta lazacnyársakkal, thai wokzöldségekkel és zöldborsóval
(0)
25 perc
Könnyű
Te is rajongsz a keleti konyháért? Próbáld ki ezt az ázsiai ihletésű pirított tésztát szaftos lazacnyársakkal, roppanós wokzöldségekkel és cukorborsóval! Egy igazi ízutazás, amit akár 25 perc alatt az asztalra varázsolhatsz a MAGGI segítségével – kezdőknek is szuper választás. 🌶️🍜
Hozzávalók
3
Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Melegítsük fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben vagy wokban. Dobjuk bele a wokzöldségeket és a zöldborsót, majd pirítsuk őket magas hőfokon kb. 5 percig.
Keverjük be az alapot
5 perc
A Maggi Fokhagymás szójás pirított tészta csomagjában található fűszerkeverékből tegyünk félre 2 teáskanálnyit. A maradékot keverjük el a csomagoláson megadott vízmennyiséggel, és öntsük a zöldségekre. Keverjük jól össze.
Jöhet a tészta
5 perc
Adjuk hozzá a tésztát a zöldségekhez, és főzzük addig, amíg a folyadékot szépen felszívja és megpuhul.
Lazacnyársak
7 perc
Vágjuk fel a lazacfilét egyforma kockákra, majd szúrjuk fel őket nyársakra. Szórjuk meg a félretett fűszerkeverékkel. Forrósítsunk fel egy serpenyőt, és süssük meg a nyársakat minden oldalukon szép aranybarnára (kb. 5 perc).
Tálaljunk!
3 perc
Osszuk el a tésztás-zöldséges keveréket a tányérokra, és tegyük rá a lazacnyársakat. Mehet is az asztalra – jó étvágyat!