Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Melegítsük fel az olívaolajat egy nagy serpenyőben vagy wokban. Dobjuk bele a wokzöldségeket és a zöldborsót, majd pirítsuk őket magas hőfokon kb. 5 percig.
A Maggi Fokhagymás szójás pirított tészta csomagjában található fűszerkeverékből tegyünk félre 2 teáskanálnyit. A maradékot keverjük el a csomagoláson megadott vízmennyiséggel, és öntsük a zöldségekre. Keverjük jól össze.
Adjuk hozzá a tésztát a zöldségekhez, és főzzük addig, amíg a folyadékot szépen felszívja és megpuhul.
Vágjuk fel a lazacfilét egyforma kockákra, majd szúrjuk fel őket nyársakra. Szórjuk meg a félretett fűszerkeverékkel. Forrósítsunk fel egy serpenyőt, és süssük meg a nyársakat minden oldalukon szép aranybarnára (kb. 5 perc).
Osszuk el a tésztás-zöldséges keveréket a tányérokra, és tegyük rá a lazacnyársakat. Mehet is az asztalra – jó étvágyat!