Milánói krémsajtos töltött gomba
35perc
Közepes
1 tasak
80 dkg
csiperke gomba
30 dkg
natúr krémsajt
10 dkg
sajt
3 db
tojás
1 csipet
só
.
Tápértékek megjelenítése
Energia
498.86 kcal
Fehérje
23.6 g
Szénhidrát
19.39 g
Telített zsírok
20.92 g
Zsír
37.78 g
Adagonkénti információk
Elkészítés
35 perc
1. lépés
10 perc
A megmosott, enyhén sózott gombák tönkjét kiszedjük, és 200 fokon, lefele fordítva, sütőpapírral bélelt tepsiben a gombafejeket elősütjük.
2. lépés
5 perc
A krémsajtot elkeverjük a tojásokkal és a Milánói alappal.
3. lépés
5 perc
A gombafejekből kicsepegtetjük a levet, amit eresztettek sütés közben, és egy villával meg is szurkáljuk a fejeket, hogy a további sütés közben se ázzanak el.
4. lépés
15 perc
A gombafejekbe töltjük a fűszeres krémsajtot, reszelt sajtot púpozunk a tetejére és 200 fokos sütőben 15-18 perc alatt készre sütjük.
Hozzászólások 0