A gomba és a paradicsom klasszikus párosa a milánói szószban most töltött gombafejek formájában kerül az asztalra. Az intenzív, olaszos fűszerezés jól harmonizál a lágy krémsajttal, a tetején pedig sütés közben ropogósra pirul a reszelt sajt.
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A megmosott, enyhén sózott gombák tönkjét kiszedjük, és 200 fokon, lefele fordítva, sütőpapírral bélelt tepsiben a gombafejeket elősütjük.
2. lépés
5 perc
A krémsajtot elkeverjük a tojásokkal és a Milánói alappal.
3. lépés
5 perc
A gombafejekből kicsepegtetjük a levet, amit eresztettek sütés közben, és egy villával meg is szurkáljuk a fejeket, hogy a további sütés közben se ázzanak el.
4. lépés
15 perc
A gombafejekbe töltjük a fűszeres krémsajtot, reszelt sajtot púpozunk a tetejére és 200 fokos sütőben 15-18 perc alatt készre sütjük.