Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Mexikói fasírt polentával

Mexikói fasírt polentával

(0)
60 perc
Közepes

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  csipet
só
200  g
kukoricadara
125  g
mascarpone
1  g
chilipor
100  g
zabpehely
1  csipet
feketebors
1  ek
olaj
100  g
ementáli sajt
1  g
zsemlemorzsa
4  db
tojás
1.5  l
víz
125  g
tejföl
1  kg
sertés comb
2  g
petrezselyem zöld
3  fej
vöröshagyma
3  gerezd
fokhagyma
1  tasak
Maggi Mexikói chilis bab alap
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
56.8 g
Energia
1554.7 kcal
Zsír
121.1 g
Fehérje
56.2 g
Telített zsírok
48.3 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

60 perc
  • 1. lépés

    10 perc
    A vizet felforraljuk, beleszórjuk a kukoricadarát és sózzuk.
  • 2. lépés

    7 perc
    Gyakori kevergetés mellett puhára főzzük a polentát, majd elzárjuk a lángot, és lefedjük.
  • 3. lépés

    7 perc
    A fasírthoz a vöröshagymát kevés olajon enyhén megpirítjuk, az utolsó fél perceben vele pirítjuk a fokhagymát is, majd hagyjuk kihűlni.
  • 4. lépés

    7 perc
    Egy tálban alaposan összekeverjük a darált combot, a tojásokat, a zabpelyhet, a kihűlt hagymát és fokhagymát, a MAGGI alapot, sót, borsot és a chilit.
  • 5. lépés

    1 perc
    Érdemes egy serpenyőben egy kis darabot megsütni, hogy biztosak lehessünk a fűszerezésben.
  • 6. lépés

    21 perc
    5 dekás fasírtokat formázunk, melyeket megforgatunk zsemlemorzsában, majd 160 fokos olajban készre sütjük.
  • 7. lépés

    6 perc
    A polentát felmelegítjük, belekeverjük a mascarponét, a tejfölt és a reszelt ementálit. Ezektől a hozzávalóktól csodálatosan krémes és ízes lesz.
  • 8. lépés

    1 perc
    Tálalhatunk is, tányérra szedünk a polentából, jöhet rá a fasírt.
Mexikói fasírt polentával

1. lépés 8

A vizet felforraljuk, beleszórjuk a kukoricadarát és sózzuk.

Mexikói fasírt polentával

2. lépés 8

Gyakori kevergetés mellett puhára főzzük a polentát, majd elzárjuk a lángot, és lefedjük.

Mexikói fasírt polentával

3. lépés 8

A fasírthoz a vöröshagymát kevés olajon enyhén megpirítjuk, az utolsó fél perceben vele pirítjuk a fokhagymát is, majd hagyjuk kihűlni.

Mexikói fasírt polentával

4. lépés 8

Egy tálban alaposan összekeverjük a darált combot, a tojásokat, a zabpelyhet, a kihűlt hagymát és fokhagymát, a MAGGI alapot, sót, borsot és a chilit.

Mexikói fasírt polentával

5. lépés 8

Érdemes egy serpenyőben egy kis darabot megsütni, hogy biztosak lehessünk a fűszerezésben.

Mexikói fasírt polentával

6. lépés 8

5 dekás fasírtokat formázunk, melyeket megforgatunk zsemlemorzsában, majd 160 fokos olajban készre sütjük.

Mexikói fasírt polentával

7. lépés 8

A polentát felmelegítjük, belekeverjük a mascarponét, a tejfölt és a reszelt ementálit. Ezektől a hozzávalóktól csodálatosan krémes és ízes lesz.

Mexikói fasírt polentával

8. lépés 8

Tálalhatunk is, tányérra szedünk a polentából, jöhet rá a fasírt.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
5 + 14 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • Alacsony sótartalom
  • Amerikai
  • A serpenyőből
  • Ebéd
  • európai
  • Fazék főzés
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Főétel
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • Második fogás
  • Megkapaszkodás
  • mexikói
  • Sajttal
  • Sertéshús
  • Sült
  • Tej / krém alap
  • Teljes fogás
  • Vacsora

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Mexikói melegszendvics

    Mexikói melegszendvics

    30 perc Könnyű
  • Mexikói pizza

    Mexikói pizza

    80 perc Közepes
  • Mexikói csirkeragu karfiolrizzsel

    Mexikói csirkeragu karfiolrizzsel

    30 perc Könnyű
  • Mexikói hamburger baconnel

    Mexikói hamburger baconnel

    30 perc Közepes

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET