Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Vágjuk a tofut kockákra, és itassuk le róla a nedvességet papírtörlővel. Ezután forgassuk meg egy kevés keményítőben, hogy sütéskor ropogós legyen.
Egy serpenyőben hevítsünk olajat, és süssük meg a tofukockákat aranybarnára. Ha kész, szedjük ki őket egy tányérra.
Vágjuk fel a vöröshagymát, zúzzuk össze a fokhagymát, a kínai kelt pedig csíkozzuk fel.
Ugyanabban a serpenyőben (kevés olajat még tehetünk hozzá), dinszteljük meg a hagymát és a fokhagymát, majd adjuk hozzá a kínai kelt. Sózzuk (óvatosan, hisz a szójaszósz is nagyon sós), borsozzuk, és közepes lángon fonnyasszuk meg pár perc alatt.
Öntsük hozzá a szójaszószt és a Maggi Kínai stílusú Édes-chilis szószt, majd forgassuk vissza a ropogós tofut is a serpenyőbe. Keverjük össze, hogy mindent jól bevonjon a szósz. Pár perc alatt sűrű, szaftos ragut kapunk.
Főtt rizzsel tálaljuk, és apróra vágott újhagymával megszórjuk.