Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A napraforgómagot egy serpenyőben olaj nélkül aranybarnára pirítjuk, majd félretesszük. Szedjük szét leveleire és mossuk meg a kínai kelt, majd vágjuk vékony, rövid csíkokra. Tisztítsuk meg az újhagymát, vágjuk vékony karikákra, és adjuk a kelhez.
A tésztát a csomag felbontása előtt kissé összetörjük, és a fűszerkeverék nélkül elkészítjük, majd lecsepegtetjük. Adjuk a tésztát és a napraforgómagot a kelhez.
Keverjük össze az olajat, az ecetet és a három fűszerkeveréket, majd öntsük a salátára. Alaposan keverjük össze az egészet és kész is!