Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Vágjuk a csirkét kis kockákra, majd sózzuk, borsozzuk.
Adjuk hozzá a tojásfehérjét, és jól forgassuk össze.
Keverjük össze a lisztet és a keményítőt egy tálban.
Forgassuk bele a csirkét a keverékbe, majd rázzuk le róla a felesleget.
Egy mély serpenyőben hevítsünk olajat, és süssük ki a csirkét ropogósra. Majd papírtörlőre helyezzük, hogy a felesleges olajat felszívja.
Egy lábasban melegítsük fel a Maggi Kínai stílusú Édes-chilis szószt, adjuk hozzá a csirkedarabokat, és óvatosan keverjük össze.
Végül pirított szezámmaggal megszórjuk. Tálaljuk főtt rizzsel és párolt/sült zöldségekkel.