Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Grillezett tarja fehérbab salátával

0
30 perc
Közepes

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

4 szelet
sertés tarja
2 db
fehérbab konzerv
2 fej
lilahagyma
1 csokor
petrezselyem
2 ek
olaj
2 ek
olívaolaj

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
488.66 kcal
Fehérje
48.1 g
Szénhidrát
6.26 g
Telített zsírok
6.72 g
Zsír
28.95 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

30 perc
1. lépés
5 perc
A tarját kissé kiklopfoljuk, majd két evőkanál olajjal megkenjük, megszórjuk a fűszerkeverékkel és fél órát állni hagyjuk.
2. lépés
5 perc
A petrezselymet és a lilahagymát felaprítjuk. A babot leszűrjük, elkeverjük a maradék olívaolajjal, a lilahagymával és a petrezselyemmel, végül hűtőbe rakjuk.
3. lépés
19 perc
A tarját grillserpenyőben, közepes lángon az egyik oldalán 4 percig, majd átfordítva további 2 percig sütjük. Lefedjük, és újabb 6 perc alatt majdnem teljesen készre sütjük, ügyelve arra, hogy a hús még ne száradjon ki. Kivesszük a serpenyőből, alufóliába csomagoljuk és 3 percig pihenni hagyjuk: ekkor a hús készre sül.
4. lépés
1 perc
A hideg babsalátával tálaljuk.
Grillezett tarja fehérbab salátával

1. lépés 4

A tarját kissé kiklopfoljuk, majd két evőkanál olajjal megkenjük, megszórjuk a fűszerkeverékkel és fél órát állni hagyjuk.

Grillezett tarja fehérbab salátával

2. lépés 4

A petrezselymet és a lilahagymát felaprítjuk. A babot leszűrjük, elkeverjük a maradék olívaolajjal, a lilahagymával és a petrezselyemmel, végül hűtőbe rakjuk.

Grillezett tarja fehérbab salátával

3. lépés 4

A tarját grillserpenyőben, közepes lángon az egyik oldalán 4 percig, majd átfordítva további 2 percig sütjük. Lefedjük, és újabb 6 perc alatt majdnem teljesen készre sütjük, ügyelve arra, hogy a hús még ne száradjon ki. Kivesszük a serpenyőből, alufóliába csomagoljuk és 3 percig pihenni hagyjuk: ekkor a hús készre sül.

Grillezett tarja fehérbab salátával

4. lépés 4

A hideg babsalátával tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév