Fűszeres sertésragu vörösborral, zöldségekkel és gnocchival
(0)
111 perc
Közepes
Ebben a gazdag raguban a pirospaprika, a vöröshagyma, a chili, a fehérbors és a római kömény íze válik eggyé a sertéssel a MAGGI Sertés fűszerkeveréknek köszönhetően.
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A húst kockázzuk fel, pirítsuk fehérre a felforrósított olajon, majd adjuk hozzá a fűszerkeveréket, a paradicsompürét, a vörösbort és annyi vizet, amennyi jól ellepi.
2. lépés
60 perc
Jól lefedve, kis lángon főzzük 1 órát, majd adjuk hozzá a felkarikázott zöldségeket és a rozmaringot. Szükség esetén pótoljuk az elpárolgott vizet.
3. lépés
20 perc
Főzzük tovább bő fél óráig, hogy a zöldségek megpuhuljanak, de ne főjenek szét, majd az utolsó 5 percre adjuk hozzá a gnocchi-t.
lépés
1 perc
Azonnal, forrón tálaljuk.
1. lépés
4
A húst kockázzuk fel, pirítsuk fehérre a felforrósított olajon, majd adjuk hozzá a fűszerkeveréket, a paradicsompürét, a vörösbort és annyi vizet, amennyi jól ellepi.
2. lépés
4
Jól lefedve, kis lángon főzzük 1 órát, majd adjuk hozzá a felkarikázott zöldségeket és a rozmaringot. Szükség esetén pótoljuk az elpárolgott vizet.
3. lépés
4
Főzzük tovább bő fél óráig, hogy a zöldségek megpuhuljanak, de ne főjenek szét, majd az utolsó 5 percre adjuk hozzá a gnocchi-t.