Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Fokhagymás libacomb birsalmával és dióval sütve

Fokhagymás libacomb birsalmával és dióval sütve

(0)
90 perc
Közepes
A sült libacomb akkor a legfinomabb, ha a bőre ropogós, de a hús szaftos, omlós marad. Ezért legjobb alacsonyabb hőfokon, kissé hosszabb ideig sütőben sütni a serpenyő helyett – így a fűszerek sem égnek meg, hanem aromáik jól átjárják a vastagabb részeket is.

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  tasak
Fokhagymás fűszerkeverék
4  db
libacomb
4 
birsalma
10  dkg
dió
15  dl
vörösbor
4  ek
libazsír
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
28.3 g
Energia
1460.9 kcal
Zsír
79.8 g
Fehérje
85.6 g
Telített zsírok
19.3 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

90 perc
  • 1. lépés

    20 perc
    A combok bőrös felét megpirítjuk a libazsíron. Ha van otthon, készítsük öntöttvas lábasban, így rögtön be tudjuk majd tenni a sütőbe is.
  • 2. lépés

    8 perc
    Vegyük le a tűzről, majd adjuk hozzá a fűszerkeveréket, a kimagozott, negyedelt birsalmát, a diót és kevés bort.
  • 3. lépés

    2 perc
    Egy öntöttvas lábasban vagy egy jénaiban, fedővel szorosan letakarva a 160 fokra előmelegített sütőbe toljuk.
  • 4. lépés

    60 perc
    Egy óra múlva ellenőrizzük, ha szükséges öntünk még hozzá a borból és további egy órán át sütjük.
Fokhagymás libacomb birsalmával és dióval sütve

1. lépés 4

A combok bőrös felét megpirítjuk a libazsíron. Ha van otthon, készítsük öntöttvas lábasban, így rögtön be tudjuk majd tenni a sütőbe is.

Fokhagymás libacomb birsalmával és dióval sütve

2. lépés 4

Vegyük le a tűzről, majd adjuk hozzá a fűszerkeveréket, a kimagozott, negyedelt birsalmát, a diót és kevés bort.

Fokhagymás libacomb birsalmával és dióval sütve

3. lépés 4

Egy öntöttvas lábasban vagy egy jénaiban, fedővel szorosan letakarva a 160 fokra előmelegített sütőbe toljuk.

Fokhagymás libacomb birsalmával és dióval sütve

4. lépés 4

Egy óra múlva ellenőrizzük, ha szükséges öntünk még hozzá a borból és további egy órán át sütjük.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
1 + 1 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony sótartalom
  • A sütőből
  • baráti összejövetelek
  • Ebéd
  • Egyéb
  • Egyéb
  • európai
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Főétel
  • Húsos fogás
  • Ketobarát
  • Lassan főzve
  • Magas fehérjetartalmú
  • magyar konyha
  • Második fogás
  • Ősz
  • Tél
  • ünnepek
  • Vacsora

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Fokhagymás zöldségtallérok

    Fokhagymás zöldségtallérok

    40 perc Közepes
  • Fokhagymás-lecsós csirke barnarizzsel

    Fokhagymás-lecsós csirke barnarizzsel

    30 perc Könnyű
  • Tőkehaltekercs zöldfűszeres-fokhagymás szószban

    Tőkehaltekercs zöldfűszeres-fokhagymás szószban

    30 perc Közepes
  • Fokhagymás-bolognais vendégváró falatkák

    Fokhagymás-bolognais vendégváró falatkák

    20 perc Könnyű

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET