A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A burgonyát felkockázzuk, majd forrásban lévő vízbe tesszük. A főzési idő letelte előtt 5 perccel hozzáadjuk a többi zöldséget és puhára főzzük.
2. lépés
5 perc
A burgonyát, a répát és a brokkolit villával összetörjük, majd belekeverjük a felvert tojásokat, a lisztet és a fűszerkeveréket.
3. lépés
5 perc
A puha masszából nagyobb evőkanálnyi adagokat enyhén kiolajozott, felforrósított teflonserpenyőbe rakunk, kissé kilapítjuk és közepes lángon, oldalanként 2-2 perc alatt ropogósra sütjük.
1. lépés
3
A burgonyát felkockázzuk, majd forrásban lévő vízbe tesszük. A főzési idő letelte előtt 5 perccel hozzáadjuk a többi zöldséget és puhára főzzük.
2. lépés
3
A burgonyát, a répát és a brokkolit villával összetörjük, majd belekeverjük a felvert tojásokat, a lisztet és a fűszerkeveréket.
3. lépés
3
A puha masszából nagyobb evőkanálnyi adagokat enyhén kiolajozott, felforrósított teflonserpenyőbe rakunk, kissé kilapítjuk és közepes lángon, oldalanként 2-2 perc alatt ropogósra sütjük.