Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk és pár kanál olajon serpenyőben megpirítjuk, amíg minden oldala aranybarna nem lesz.
Ha már piros, hozzáöntjük a Maggi Kínai stílusú Édes-chilis szószt.
Pár perc alatt sűrűre forraljuk, majd megszórjuk szezámmaggal és összeforgatjuk.
Az uborkát és az újhagymát egyforma kockákra vágjuk.
A többi alapanyagot (nádcukor, rizsecet, szezámolaj, szójaszósz) elkeverjük, majd hozzákeverjük az uborkát és az újhagymát.
A rizst a tál aljára tesszük, majd körben elhelyezzük a vékony csíkokra szelt nyers lilakáposztát és sárgarépát, az uborkasalátát, és a csirkét, majd az egészet megszórjuk a szezámmaggal.