Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Csípős sült karfiol krémleves

0
50 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

4 ek
olívaolaj
2 ek
tejföl
80 dkg
karfiol
8 dl
zöldségleves
1 tasak
Maggi Mexikói chilis bab alap

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
472.75 kcal
Fehérje
11.45 g
Szénhidrát
35.22 g
Telített zsírok
12.98 g
Zsír
30.92 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

50 perc
1. lépés
5 perc
A karfiolt kis rózsákra szedjük, és a rózsákat is még félbevágjuk, hogy majd a vágott felükkel fektethessük őket a tepsibe.
2. lépés
5 perc
A chilis bab alapot elkeverjük az olívaolajjal, és egy tálban összeforgatjuk a karfiolrózsákkal, hogy mindenütt egyenletesen befedje őket a fűszeres olaj.
3. lépés
25 perc
Egy tepsit sütőpapírral bélelünk, ráfektetjük a karfioldarabokat és 200 fokra előmelegített sütőben 25 percig sütjük, az utolsó 5 percben fóliával is takarjuk.
4. lépés
10 perc
A megsült karfiolokat még 5 percig főzzük a levesben, majd turmixoljuk simára a levessel és a tejföllel.
5. lépés
5 perc
Ízesített olívaolajjal – például chilis olajjal – és pirított dióval tálaljuk.
Csípős sült karfiol krémleves

1. lépés 5

A karfiolt kis rózsákra szedjük, és a rózsákat is még félbevágjuk, hogy majd a vágott felükkel fektethessük őket a tepsibe.

Csípős sült karfiol krémleves

2. lépés 5

A chilis bab alapot elkeverjük az olívaolajjal, és egy tálban összeforgatjuk a karfiolrózsákkal, hogy mindenütt egyenletesen befedje őket a fűszeres olaj.

Csípős sült karfiol krémleves

3. lépés 5

Egy tepsit sütőpapírral bélelünk, ráfektetjük a karfioldarabokat és 200 fokra előmelegített sütőben 25 percig sütjük, az utolsó 5 percben fóliával is takarjuk.

Csípős sült karfiol krémleves

4. lépés 5

A megsült karfiolokat még 5 percig főzzük a levesben, majd turmixoljuk simára a levessel és a tejföllel.

Csípős sült karfiol krémleves

5. lépés 5

Ízesített olívaolajjal – például chilis olajjal – és pirított dióval tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév