Kellemesen csípős, húsos ragu, ropogós salátával és harsogó, friss zöldségekkel, sütőben sült tésztalapok közé bújtatva - így áll össze a tökéletes taco! Az új Húsimádó Mexikói chilis bab alappal a legnépszerűbb tex-mex fogást percek alatt az asztalodon találod! 🙂
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Az olajon pirítsuk meg a bacon- és kolbászkockákat, majd adjuk hozzá a darált marhahúst, amit további 5-8 percig, a hús fehéredéséig folyamatosan kevergetve pirítsunk át.
2. lépés
10 perc
Öntsük fel a vízzel, a MAGGI Húsimádó Mexikói chilis bab alappal és a sóval, majd főzzük 10 percig.
3. lépés
5 perc
Közben a salátát szedjük leveleire és béleljük ki vele a taco lapokat.
4. lépés
5 perc
A paprikát kockázzuk fel, a kukoricacsövekről pedig morzsoljuk le a szemeket.
5. lépés
5 perc
Töltsük a húsos szószt a tésztalapokba, szórjuk meg a friss csemegekukoricával és a paprikakockákkal, lazán fogjuk össze és már fogyaszthatjuk is!
1. lépés
5
Az olajon pirítsuk meg a bacon- és kolbászkockákat, majd adjuk hozzá a darált marhahúst, amit további 5-8 percig, a hús fehéredéséig folyamatosan kevergetve pirítsunk át.
2. lépés
5
Öntsük fel a vízzel, a MAGGI Húsimádó Mexikói chilis bab alappal és a sóval, majd főzzük 10 percig.
3. lépés
5
Közben a salátát szedjük leveleire és béleljük ki vele a taco lapokat.
4. lépés
5
A paprikát kockázzuk fel, a kukoricacsövekről pedig morzsoljuk le a szemeket.
5. lépés
5
Töltsük a húsos szószt a tésztalapokba, szórjuk meg a friss csemegekukoricával és a paprikakockákkal, lazán fogjuk össze és már fogyaszthatjuk is!