A gyorsan elkészülő levesek megkönnyítik a hétköznapjainkat, de nem árt néha egy kis változatosság. Ez a keleties jellegű leves könnyen elérhető hozzávalókból készül, a gombának és az üvegtésztának köszönhetően tartalmas, a zöldhagyma pedig zsengén ropogós állagot ad.
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A gombát megmossuk, a gyömbért megtisztítjuk és mindkettőt vékony szeletekre vágjuk.
2. lépés
15 perc
A felforrósított olajon a gombát és a gyömbért hirtelen átsütjük, sózzuk, hozzáadjuk a vizet, felforraljuk, beletesszük a Maggi csípős húsleveskockát, újra felforraljuk.
3. lépés
4 perc
A leveshez adjuk az üvegtésztát, 3-4 percig főzzük.
4. lépés
1 perc
A tálaláskor a levest megszórjuk a felkarikázott újhagymával, és ha még csípősebben szeretjük, kevés szárított erőspaprikát vagy chilit morzsolunk még rá.
1. lépés
4
A gombát megmossuk, a gyömbért megtisztítjuk és mindkettőt vékony szeletekre vágjuk.
2. lépés
4
A felforrósított olajon a gombát és a gyömbért hirtelen átsütjük, sózzuk, hozzáadjuk a vizet, felforraljuk, beletesszük a Maggi csípős húsleveskockát, újra felforraljuk.
3. lépés
4
A leveshez adjuk az üvegtésztát, 3-4 percig főzzük.
4. lépés
4
A tálaláskor a levest megszórjuk a felkarikázott újhagymával, és ha még csípősebben szeretjük, kevés szárított erőspaprikát vagy chilit morzsolunk még rá.