A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Kenjünk ki egy tűzálló tálat olívaolajjal. Tegyünk egy réteg burgonyát az aljára, majd egy adag gombát. Fedjük be egy újabb réteg burgonyával és a maradék gombával. Fedjük be a tetejét a maradék burgonyával. Keverjük össze a MAGGI Fűszeres tepsis burgonya alapot vízzel, és az így kapott mártást öntsük a ragura.
2. lépés
50 perc
Tegyük az edényt 180 °C-ra előmelegített sütőbe, és süssük kb. 30 percig. Ezután szórjuk meg a ragut morzsolt feta sajttal, és hagyjuk pihenni további 20 percig, hogy a ragu megsüljön, és a sajt megbarnuljon.
1. lépés
2
Kenjünk ki egy tűzálló tálat olívaolajjal. Tegyünk egy réteg burgonyát az aljára, majd egy adag gombát. Fedjük be egy újabb réteg burgonyával és a maradék gombával. Fedjük be a tetejét a maradék burgonyával. Keverjük össze a MAGGI Fűszeres tepsis burgonya alapot vízzel, és az így kapott mártást öntsük a ragura.
2. lépés
2
Tegyük az edényt 180 °C-ra előmelegített sütőbe, és süssük kb. 30 percig. Ezután szórjuk meg a ragut morzsolt feta sajttal, és hagyjuk pihenni további 20 percig, hogy a ragu megsüljön, és a sajt megbarnuljon.
Hozzászólások 0