Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bolognai szendvics

0
30 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
3 adag
+

Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

100 g
rukkola
3 db
ciabatta
2 ek
majonéz
1 csipet
feketebors
1 ek
mustár
1 csipet
400 g
darált marhahús
1 ek
sűrített paradicsom
100 g
sárgarépa
4 dl
forró víz
2 
paradicsom
80 g
zeller
1 fej
vöröshagyma

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
505.12 kcal
Szénhidrát
58.51 g
Fehérje
41.21 g
Zsír
10.72 g
Telített zsírok
3.1 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

30 perc
1. lépés
5 perc
Az apró kockákra vágott hagymát megpirítjuk az olajon, majd hozzáadjuk a szintén apróra vágott fokhagymát.
2. lépés
5 perc
A zellert és a sárgarépát lereszeljük és a hagymára dobjuk, enyhén megpirítjuk.
3. lépés
2 perc
Következik a darált marha, amit szintén átpirítunk.
4. lépés
8 perc
Addig főzzük alacsony lángon, fedő nélkül, amíg a felesleges víz elpárolog, a ragu teljesen besűrűsödik. Ha egy kicsit karamellizálódik az csak jót tesz neki.
5. lépés
5 perc
Az elkészült ragut hagyjuk kihűlni, majd hozzákeverjük a majonézt, és a mustárt.
6. lépés
5 perc
A ciabattákat félbevágunk, jó vastagon megkenjük a krémmel, majd rukkolával és paradicsomkarikákkal állítjuk össze a szendvicset.
Bolognai szendvics

1. lépés 6

: vöröshagyma

Az apró kockákra vágott hagymát megpirítjuk az olajon, majd hozzáadjuk a szintén apróra vágott fokhagymát.

Bolognai szendvics

2. lépés 6

: sárgarépa, zeller

A zellert és a sárgarépát lereszeljük és a hagymára dobjuk, enyhén megpirítjuk.

Bolognai szendvics

3. lépés 6

: darált marhahús

Következik a darált marha, amit szintén átpirítunk.

Bolognai szendvics

4. lépés 6

: forró víz

Addig főzzük alacsony lángon, fedő nélkül, amíg a felesleges víz elpárolog, a ragu teljesen besűrűsödik. Ha egy kicsit karamellizálódik az csak jót tesz neki.

Bolognai szendvics

5. lépés 6

: mustár, majonéz

Az elkészült ragut hagyjuk kihűlni, majd hozzákeverjük a majonézt, és a mustárt.

Bolognai szendvics

6. lépés 6

: rukkola, paradicsom, ciabatta

A ciabattákat félbevágunk, jó vastagon megkenjük a krémmel, majd rukkolával és paradicsomkarikákkal állítjuk össze a szendvicset.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév