Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Bolognai ricottás-spenótos canelloni

Bolognai ricottás-spenótos canelloni

(0)
45 perc
Könnyű

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  csipet
só
2  gerezd
fokhagyma
2  ek
olívaolaj
15  dkg
mélyhűtött spenót
5  dkg
parmezán sajt
0.5  kg
ricotta
16  db
cannelloni tészta
1  üveg
Maggi Klasszikus bolognai szósz
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
63.1 g
Energia
533.3 kcal
Zsír
19.1 g
Fehérje
25.6 g
Telített zsírok
7.4 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

45 perc
  • 1. lépés

    10 perc
    A ricottát elkeverjük a sóval, a kiolvasztott, lecsöpögtetett spenóttal és a lereszelt fokhagymával.
  • 2. lépés

    3 perc
    Megtöltjük a canellonikat a ricottás krémmel.
  • 3. lépés

    2 perc
    Egy hőálló, négyszögletes tál alját meglocsoljuk az olívaolajjal és 3 ek. szósszal.
  • 4. lépés

    30 perc
    Belefektetjük a canellonikat, leöntjük a szósszal, megszórjuk reszelt parmezánnal és 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.
Bolognai ricottás-spenótos canelloni

1. lépés 4

A ricottát elkeverjük a sóval, a kiolvasztott, lecsöpögtetett spenóttal és a lereszelt fokhagymával.

Bolognai ricottás-spenótos canelloni

2. lépés 4

Megtöltjük a canellonikat a ricottás krémmel.

Bolognai ricottás-spenótos canelloni

3. lépés 4

Egy hőálló, négyszögletes tál alját meglocsoljuk az olívaolajjal és 3 ek. szósszal.

Bolognai ricottás-spenótos canelloni

4. lépés 4

Belefektetjük a canellonikat, leöntjük a szósszal, megszórjuk reszelt parmezánnal és 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
7 + 3 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • A sütőből
  • Authencity
  • baráti összejövetelek
  • Ebéd
  • európai
  • Fehérjeforrás
  • Főétel
  • Hétvége
  • Húsos fogás
  • könnyű
  • Második fogás
  • Örökség
  • Sajt
  • Sajttal
  • Sertéshús
  • Teljes fogás
  • Tészta
  • Tészta / tészta
  • Tészta ételek
  • Tésztával
  • Vacsora

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Házi pizza bolognai alappal

    Házi pizza bolognai alappal

    176 perc Könnyű
  • Húsgombócok bolognai szószban sütve

    Húsgombócok bolognai szószban sütve

    40 perc Közepes
  • Húsimádó bolognai pizza

    Húsimádó bolognai pizza

    90 perc Közepes
  • Bolognai leveles papucs

    Bolognai leveles papucs

    45 perc Közepes

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET