Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Bolognai ragu zöld galuskával

0
50 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
3 adag
+

Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 tk
2 dl
víz
3 db
tojás
50 dkg
liszt
1 ek
olaj
10 dkg
sajt
30 dkg
darált hús
3 csokor
Medvehagyma

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
1098.45 kcal
Fehérje
54.7 g
Szénhidrát
130.89 g
Telített zsírok
14.62 g
Zsír
37.37 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

50 perc
1. lépés
15 perc
A bolognai szószhoz a 30 dkg darált húst 2 ek. olajon előpároljuk.
2. lépés
15 perc
Hozzáöntünk 3 dl hideg vizet és a tasak tartalmát. Ízlés szerint sózzuk (javaslat: 5 g).
3. lépés
10 perc
Gyakran megkeverve 10 perc alatt készre főzzük.
4. lépés
2 perc
Mi ebben a receptben medvehagymát használunk a galuskához, de ezt bátran helyettesítsd petrzselyemmel, bazsalikommal, szezonális zöldfűszerekkel. A galuskához szárazzuk le a medvehagymát és vágjuk apróra.
5. lépés
2 perc
Lazán keverjük össze az összes többi összetevővel.
6. lépés
4 perc
Majd szaggassuk forrásban lévő sós vízbe és főzzük pár percig.
7. lépés
2 perc
Szedjük hideg vízbe, majd egy kevés olajon pirítsuk készre 1-2 perc alatt. A bolognai szósszal tálaljuk.
Bolognai ragu zöld galuskával

1. lépés 7

A bolognai szószhoz a 30 dkg darált húst 2 ek. olajon előpároljuk.

Bolognai ragu zöld galuskával

2. lépés 7

Hozzáöntünk 3 dl hideg vizet és a tasak tartalmát. Ízlés szerint sózzuk (javaslat: 5 g).

Bolognai ragu zöld galuskával

3. lépés 7

Gyakran megkeverve 10 perc alatt készre főzzük.

Bolognai ragu zöld galuskával

4. lépés 7

Mi ebben a receptben medvehagymát használunk a galuskához, de ezt bátran helyettesítsd petrzselyemmel, bazsalikommal, szezonális zöldfűszerekkel. A galuskához szárazzuk le a medvehagymát és vágjuk apróra.

Bolognai ragu zöld galuskával

5. lépés 7

Lazán keverjük össze az összes többi összetevővel.

Bolognai ragu zöld galuskával

6. lépés 7

Majd szaggassuk forrásban lévő sós vízbe és főzzük pár percig.

Bolognai ragu zöld galuskával

7. lépés 7

Szedjük hideg vízbe, majd egy kevés olajon pirítsuk készre 1-2 perc alatt. A bolognai szósszal tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév