Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BBQ tarjasteak parázsburgonyával és roppanó salátával

0
35 perc
Könnyű

Hozzávalók

-
4 adag
+

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

1 kg
sertés tarja
1 kg
parázsburgonya
5 ek
ketchup
5 ek
olaj
2 közepes
sárgarépa
0.5 fej
lilakáposzta
1 
kígyóuborka
2 ek
olívaolaj
3 tk
citromlé
0.5 csésze
búzacsíra
0.5 csésze
retekcsíra
0.5 csésze
szójababcsíra
1 csipet
1 csipet
feketebors

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
893.1 kcal
Fehérje
59.14 g
Szénhidrát
73.11 g
Telített zsírok
8.28 g
Zsír
42.06 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

35 perc
1. lépés
3 perc
Először készítsük el a pácot, amihez 5 evőkanál olajhoz keverjünk 5 evőkanál ketchupot, valamint egy tasak MAGGI BBQ Fűszerkeveréket.
2. lépés
7 perc
A tarját vágjuk vastag szeletekre, majd kenjük meg a páccal és hagyjuk pihenni egy órára vagy ha időnk engedi, egész éjszakára.
3. lépés
3 perc
Miközben pácolódik, a parázsburgonyákat félbevágjuk és félretesszük.
4. lépés
10 perc
A saláta összeállításához a lilakáposztát, a répát, a kígyóuborkát vékony csíkokra szeleteljük és hozzákeverjük a csírákhoz. Az elkészült salátát locsoljuk meg fél citrom levével, olívaolajjal, sóval és borssal és tegyük a hűtőbe, hogy rendesen összeérjen és hidegen tudjuk tálalni.
5. lépés
7 perc
A bepácolt húst és a fűszeres burgonyát serpenyőben készre sütjük. A tarjának oldalanként 3-4 percre van szüksége. Ha a krumpli hamarabb elkészül, kivesszük, majd a hús sütésének végén visszatesszük mellé melegedni.
6. lépés
5 perc
Az így elkészült tarját és krumplit a hideg, roppanós salátával tálaljuk és ehetünk is!
BBQ tarjasteak parázsburgonyával és roppanó salátával

1. lépés 6

Először készítsük el a pácot, amihez 5 evőkanál olajhoz keverjünk 5 evőkanál ketchupot, valamint egy tasak MAGGI BBQ Fűszerkeveréket.

BBQ tarjasteak parázsburgonyával és roppanó salátával

2. lépés 6

A tarját vágjuk vastag szeletekre, majd kenjük meg a páccal és hagyjuk pihenni egy órára vagy ha időnk engedi, egész éjszakára.

BBQ tarjasteak parázsburgonyával és roppanó salátával

3. lépés 6

Miközben pácolódik, a parázsburgonyákat félbevágjuk és félretesszük.

BBQ tarjasteak parázsburgonyával és roppanó salátával

4. lépés 6

A saláta összeállításához a lilakáposztát, a répát, a kígyóuborkát vékony csíkokra szeleteljük és hozzákeverjük a csírákhoz. Az elkészült salátát locsoljuk meg fél citrom levével, olívaolajjal, sóval és borssal és tegyük a hűtőbe, hogy rendesen összeérjen és hidegen tudjuk tálalni.

BBQ tarjasteak parázsburgonyával és roppanó salátával

5. lépés 6

A bepácolt húst és a fűszeres burgonyát serpenyőben készre sütjük. A tarjának oldalanként 3-4 percre van szüksége. Ha a krumpli hamarabb elkészül, kivesszük, majd a hús sütésének végén visszatesszük mellé melegedni.

BBQ tarjasteak parázsburgonyával és roppanó salátával

6. lépés 6

Az így elkészült tarját és krumplit a hideg, roppanós salátával tálaljuk és ehetünk is!

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév