Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
BBQ tarjasteak parázsburgonyával és roppanó salátával

BBQ tarjasteak parázsburgonyával és roppanó salátával

(0)
35 perc
Könnyű

Hozzávalók

4 adag

Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  tasak
BBQ fűszerkeverék
1  kg
sertés tarja
1  kg
parázsburgonya
5  ek
ketchup
5  ek
olaj
2  közepes
sárgarépa
0.5  fej
lilakáposzta
1 
kígyóuborka
2  ek
olívaolaj
3  tk
citromlé
0.5  csésze
búzacsíra
0.5  csésze
retekcsíra
0.5  csésze
szójababcsíra
1  csipet
só
1  csipet
feketebors
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
73.1 g
Energia
893.1 kcal
Zsír
42.1 g
Fehérje
59.1 g
Telített zsírok
8.3 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

35 perc
  • 1. lépés

    3 perc
    Először készítsük el a pácot, amihez 5 evőkanál olajhoz keverjünk 5 evőkanál ketchupot, valamint egy tasak BBQ Fűszerkeveréket.
  • 2. lépés

    7 perc
    A tarját vágjuk vastag szeletekre, majd kenjük meg a páccal és hagyjuk pihenni egy órára vagy ha időnk engedi, egész éjszakára.
  • 3. lépés

    3 perc
    Miközben pácolódik, a parázsburgonyákat félbevágjuk és félretesszük.
  • 4. lépés

    10 perc
    A saláta összeállításához a lilakáposztát, a répát, a kígyóuborkát vékony csíkokra szeleteljük és hozzákeverjük a csírákhoz. Az elkészült salátát locsoljuk meg fél citrom levével, olívaolajjal, sóval és borssal és tegyük a hűtőbe, hogy rendesen összeérjen és hidegen tudjuk tálalni.
  • 5. lépés

    7 perc
    A bepácolt húst és a fűszeres burgonyát serpenyőben készre sütjük. A tarjának oldalanként 3-4 percre van szüksége. Ha a krumpli hamarabb elkészül, kivesszük, majd a hús sütésének végén visszatesszük mellé melegedni.
  • 6. lépés

    5 perc
    Az így elkészült tarját és krumplit a hideg, roppanós salátával tálaljuk és ehetünk is!
BBQ tarjasteak parázsburgonyával és roppanó salátával

1. lépés 6

Először készítsük el a pácot, amihez 5 evőkanál olajhoz keverjünk 5 evőkanál ketchupot, valamint egy tasak BBQ Fűszerkeveréket.

BBQ tarjasteak parázsburgonyával és roppanó salátával

2. lépés 6

A tarját vágjuk vastag szeletekre, majd kenjük meg a páccal és hagyjuk pihenni egy órára vagy ha időnk engedi, egész éjszakára.

BBQ tarjasteak parázsburgonyával és roppanó salátával

3. lépés 6

Miközben pácolódik, a parázsburgonyákat félbevágjuk és félretesszük.

BBQ tarjasteak parázsburgonyával és roppanó salátával

4. lépés 6

A saláta összeállításához a lilakáposztát, a répát, a kígyóuborkát vékony csíkokra szeleteljük és hozzákeverjük a csírákhoz. Az elkészült salátát locsoljuk meg fél citrom levével, olívaolajjal, sóval és borssal és tegyük a hűtőbe, hogy rendesen összeérjen és hidegen tudjuk tálalni.

BBQ tarjasteak parázsburgonyával és roppanó salátával

5. lépés 6

A bepácolt húst és a fűszeres burgonyát serpenyőben készre sütjük. A tarjának oldalanként 3-4 percre van szüksége. Ha a krumpli hamarabb elkészül, kivesszük, majd a hús sütésének végén visszatesszük mellé melegedni.

BBQ tarjasteak parázsburgonyával és roppanó salátával

6. lépés 6

Az így elkészült tarját és krumplit a hideg, roppanós salátával tálaljuk és ehetünk is!

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
4 + 2 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Amerikai
  • Ebéd
  • európai
  • Fehérjeforrás
  • Főétel
  • Magas fehérjetartalmú
  • Szezonális
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • BBQ oldalas citrusos cukkinisalátával

    BBQ oldalas citrusos cukkinisalátával

    205 perc Könnyű
  • BBQ csirkeszárnyak mézes-whiskys pácban tavaszi zöldfűszeres mártogatóssal

    BBQ csirkeszárnyak mézes-whiskys pácban tavaszi zöldfűszeres mártogatóssal

    40 perc Könnyű
  • BBQ csirkeszárnyak sajtkrémes mártogatóssal

    BBQ csirkeszárnyak sajtkrémes mártogatóssal

    40 perc Könnyű
  • BBQ-s sajtkrémes mártogatós

    BBQ-s sajtkrémes mártogatós

    20 perc Könnyű

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET