Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

BBQ csirkeszárnyak sajtkrémes mártogatóssal

0
40perc
Könnyű
Ha a nyári összejövetelekhez egy különleges receptet keresel, akkor ezt mindenképpen próbáld ki! A fűszeres csirkeszárnyak és a krémes mártogatós párosítása utánozhatatlan ízélményt nyújt!

Hozzávalók

-
6 adag
+

Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről: itt

12  db
csirkeszárny
10  dkg
finomliszt
3  dl
olaj
3  ek
ketchup
3  ek
chiliszósz
12  dkg
krémsajt
10  dkg
tejföl
2  ek
majonéz
1  ek
citromlé

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
Az összetevők a vágólapon vannak
.

Tápértékek megjelenítése

Energia
912.45 kcal
Fehérje
47.7 g
Szénhidrát
18.92 g
Telített zsírok
16.09 g
Zsír
71.92 g
Adagonkénti információk
Főzzünk

Elkészítés

40 perc
1. lépés
20 perc
A csirkeszárnyak végét levágjuk, majd egy éles késsel a csont mentén kettévágjuk. A fűszerkeveréket a liszttel elkeverjük és megforgatjuk benne a csirkeszárnyakat, majd bő, forró olajban kisütjük őket.
2. lépés
5 perc
A ketchupot egy nagyobb tálban simára keverjük a chiliszósszal. Ha a csirkeszárnyak megpirultak, akkor szűrőlapáttal kivesszük őket és átforgatjuk a csípős mázban.
3.lépés
15 perc
A mártogatóshoz a zöldfűszeres krémsajtot, a tejfölt, a majonézt és a citromlevet simára keverjük és a mázas csirkeszárnyakkal együtt tálaljuk.
BBQ csirkeszárnyak sajtkrémes mártogatóssal

1. lépés 3

A csirkeszárnyak végét levágjuk, majd egy éles késsel a csont mentén kettévágjuk. A fűszerkeveréket a liszttel elkeverjük és megforgatjuk benne a csirkeszárnyakat, majd bő, forró olajban kisütjük őket.

BBQ csirkeszárnyak sajtkrémes mártogatóssal

2. lépés 3

A ketchupot egy nagyobb tálban simára keverjük a chiliszósszal. Ha a csirkeszárnyak megpirultak, akkor szűrőlapáttal kivesszük őket és átforgatjuk a csípős mázban.

BBQ csirkeszárnyak sajtkrémes mártogatóssal

3.lépés 3

A mártogatóshoz a zöldfűszeres krémsajtot, a tejfölt, a majonézt és a citromlevet simára keverjük és a mázas csirkeszárnyakkal együtt tálaljuk.

Recept letöltése
Letöltés
Köszönjük az értékelésed!
Írd meg a véleményed!

.

Értékelj csillagokkal! Minél több a csillag, annál jobb az értékelés.

Elküldöm
Asset 10

Hozzászólások 0

0/4000
Kérlek, adj meg egy érvényes felhasználónevet. Ennek 3-15 karakterből kell állnia. Az A – Z és 0–9 karakterek megengedettek
Felhasználónév