Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Rakott kenyér cukkinivel és fetával

Rakott kenyér cukkinivel és fetával

(0)
40 perc
Könnyű

Hozzávalók

3 adagokat

Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  g
ciabatta
200  g
cukkini
300  g
paradicsom
1  gerezd
fokhagyma
250  ml
víz
100  ml
tejszín (főző)
1  tasak
Maggi Bolognai spagetti alap
150  g
Feta sajt
2.5  ek
olaj
Hozzávalók másolása

A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez

Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.

Hozzávalók mentése

Válassz a hozzávalók közül

Hozzávalók másolása
.

Tápértékek megjelenítése

Szénhidrát
66.5 g
Energia
636.6 kcal
Zsír
29.1 g
Fehérje
20.8 g
Telített zsírok
11.6 g
Adagonkénti információk

Elkészítés

40 perc
  • 1. lépés

    1 perc
    Melegítsd elő a sütőt 200 °C-ra.
  • 2. lépés

    3 perc
    A ciabatta egy kívül ropogós, belül puha, lyukacsos kenyértészta, amit csak imádni lehet! Vágd fel kb. 1,5 cm vastag szeletekre. Mosd meg és tisztítsd meg a cukkinit, majd szeleteld fel. A paradicsomokat is mosd meg, a csumájukat távolítsd el, és karikázd fel a zöldséget.
  • 3. lépés

    6 perc
    Hámozd meg, és nyomd rá a fokhagymagerezdeket. Helyezd a ciabatta szeleteket egy tepsire, és a sütőben magas hőfokon süsd őket 4 percig, amíg mindkét oldaluk aranybarna nem lesz. Frissen a sütőből kiszedve dörzsöld be a finomságot fokhagymagerezddel.
  • 4. lépés

    4 perc
    Melegítsd fel az olajat egy serpenyőben. Süsd meg benne a cukkiniszeleteket. Mikor mindkét oldaluk aranybarnára sült, vedd ki őket a serpenyőből.
  • 5. lépés

    5 perc
    Forrald fel a vizet és a tejszínt, majd keverd hozzá a MAGGI Bolognai spagetti alapot és forrald fel ismét az így kapott masszát. Rétegezd egymásra egy tálban a ciabatta szeleteket, a cukkinit és a paradicsomot úgy, hogy tetőcserépszerű formát alkossanak. A mártást egyenletesen oszlasd el a hozzávalókon.
  • 6. lépés

    21 perc
    Morzsold rá a feta sajtot a tepsiben lévő hozzávalókra. Az előmelegített sütőben kb. 20 percig sütsd át az ételt. A ropogóssá vált finomságot szervírozd vegyes salátával! Jó étvágyat kívánunk!
Rakott kenyér cukkinivel és fetával

1. lépés 6

1. lépés

Melegítsd elő a sütőt 200 °C-ra.

Rakott kenyér cukkinivel és fetával

2. lépés 6

2. lépés 2. lépés

A ciabatta egy kívül ropogós, belül puha, lyukacsos kenyértészta, amit csak imádni lehet! Vágd fel kb. 1,5 cm vastag szeletekre. Mosd meg és tisztítsd meg a cukkinit, majd szeleteld fel. A paradicsomokat is mosd meg, a csumájukat távolítsd el, és karikázd fel a zöldséget.

Rakott kenyér cukkinivel és fetával

3. lépés 6

3. lépés 3. lépés

Hámozd meg, és nyomd rá a fokhagymagerezdeket. Helyezd a ciabatta szeleteket egy tepsire, és a sütőben magas hőfokon süsd őket 4 percig, amíg mindkét oldaluk aranybarna nem lesz. Frissen a sütőből kiszedve dörzsöld be a finomságot fokhagymagerezddel.

Rakott kenyér cukkinivel és fetával

4. lépés 6

4. lépés 4. lépés

Melegítsd fel az olajat egy serpenyőben. Süsd meg benne a cukkiniszeleteket. Mikor mindkét oldaluk aranybarnára sült, vedd ki őket a serpenyőből.

Rakott kenyér cukkinivel és fetával

5. lépés 6

5. lépés

Forrald fel a vizet és a tejszínt, majd keverd hozzá a MAGGI Bolognai spagetti alapot és forrald fel ismét az így kapott masszát. Rétegezd egymásra egy tálban a ciabatta szeleteket, a cukkinit és a paradicsomot úgy, hogy tetőcserépszerű formát alkossanak. A mártást egyenletesen oszlasd el a hozzávalókon.

Rakott kenyér cukkinivel és fetával

6. lépés 6

6. lépés

Morzsold rá a feta sajtot a tepsiben lévő hozzávalókra. Az előmelegített sütőben kb. 20 percig sütsd át az ételt. A ropogóssá vált finomságot szervírozd vegyes salátával! Jó étvágyat kívánunk!

Recept letöltése

Write a review

Your reviews
Would you recommend this item?
Képek
0 / 6 engedélyezett médiaelem entitások hozzáadva.
2 + 6 =
Please fill the captcha field

Fedezz fel még többet!

  • Alacsony cukortartalmú
  • A serpenyőből
  • A sütőből
  • baráti összejövetelek
  • Brunch
  • Ebéd
  • Egyéb
  • Fehérjeforrás
  • Felső étel
  • Főétel
  • Hétköznap
  • Hétvége
  • Inspiriences
  • könnyű
  • mediterrán
  • ovo-lakto-vegetáriánus
  • Péksütemények
  • Sajt
  • Sajttal
  • Sütés
  • Vacsora
  • Zöldség/gyümölcs adag
  • zöldségeket

További izgalmas receptek

További izgalmas receptek

  • Rakott krumpli feta sajttal

    Rakott krumpli feta sajttal

    10 perc Könnyű
  • Csirkés sajtos rakott tészta

    Csirkés sajtos rakott tészta

    40 perc Könnyű
  • Zöldséges rakott tészta kolbásszal

    Zöldséges rakott tészta kolbásszal

    65 perc Könnyű
  • Csirkés rakott karfiol

    Csirkés rakott karfiol

    50 perc Könnyű

További izgalmas receptek

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET