Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Maggi
Maggi
  • Keresés Keresés
  • Receptek Receptek
  • Termékek Termékek
  • Magic Asia Magic Asia
  • Maradékmentő ötletek Maradékmentő ötletek
  • Tippek és Ötletek Tippek és Ötletek
  • Hírek Hírek
  • MyMenu Plan Menütervem
  • A Maggiról A Maggiról
  • Bejelentkezés Bejelentkezés
  • Alapok
  • Finom Falatok
  • Instant levesek
  • Instant tészták
  • Kockák
  • Levesek
  • Poharas készételek
  • Ételízesítők
  • Üveges szószok
  • Összes termék
  • Pirított tészta friss hozzávalókkal
Igy_hasznald_mesterien_a_Maggi_Alapokat

Így használd mesterien a Maggi alapokat!

A mindennapokban a sokszínű étkezés jelenti az igazi kihívást a konyhában, amit egy kis kreativitással, előre tervezéssel és néhány Maggi alappal a kamrában, könnyedén megoldhatunk.

Melegszendvics_Carbonara_Spagetti_Alappal

A melegszendvics egy igazi mentőétel, ráadásul a legjobb dolog, ami a szikkadt pékáruval történhet. Reggelire, és vacsorára is gyorsan varázsolhatunk melegételt a családnak, amihez már csak egy tál friss saláta kell. A Carbonara spagetti alappal krémes, sonkás szendvicset készíthetünk, amit sajttal megszórva, a sütőben grill fokozaton sütünk ropogósra. Mindössze arra kell figyelni, hogy az ajánlott tejmennyiség ½ - 2/3 részét adjuk csak az alaphoz. Apróra vágott snidlinggel vagy újhagymával még finomabb!

Husos_Pite_Maggi_Gyros_Alappal

A Gyros alapot keverjük össze darált tarjával és egy kanálnyi sűrített paradicsommal, majd pirítsuk pár percet serpenyőben. A kihűlt húst kenjük egyenletesen a téglalappá nyújtott leveles tésztára, szórjuk meg apró, nyers hagymával, és itt-ott csepegtessünk rá sűrű joghurtot. Szorosan tekerjük fel a tésztát, és vágjuk két centis szeletekre. Fektessük tepsire, kenjük őket körbe tojással, és 190°C-on, 22-25 perc alatt süssük őket arany színűre!

Pirog_Maggi_Gyros_Alappal

A Csirkés-sajtos rakott tészta alapot a leírás szerint elkészítve, kihűtve és egy tojással összekeverve, pirog töltelékeként is használhatjuk. Készítsünk tojásos gyúrt tésztát, és kanalazzuk a csirkés tölteléket a 12 centis körré nyújtott tésztába. Hajtsuk félkör alakúra, és a szélét alaposan csippentsük végig, hogy jól zárjon. 180°C-os sütőben 20 perc alatt elkészül ez az isteni tízórai.

 

További tippeket keresel?

hus_mentes_porkolt
Húsmentes pörkölt? Naná!
porkolt_piros_fazekban
Használjuk fel változatosan a megmaradt pörköltet!
Pácolt hús sárga tepsiben kockás terítőn
Egyszerűsíts a páccal
Hús tepsiben zöldségekkel
Ízletes húsok, kedvező variációk
Még több tipp és ötlet
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
  • ADATVÉDELEM
  • HOZZÁFÉRHETŐSÉGI NYILATKOZAT
  • KAPCSOLAT
  • NESTLÉ.HU
  • NESTLÉ - ÍGY TELJES AZ ÉLET